Maria Veitola ylistää kohun keskellä olevaa Sanna Marinia: ”Pärjää kovan paineen alla”!

Juontaja Maria Veitolan Yökylässä ohjelman tuoreessa jaksossa nähtiin, kun Veitola pääsi vierailemaan pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa. Hyvin tarkkaan käsikirjoitetun oloisessa jaksossa Veitola pääsee nauttimaan Marinin kanssa tyttöjenillasta, jossa muun muassa pelataan korista, ja saunotaan.

Lue myös: Kesärannan kotibileistä nousi kohu – Nyt puhuu pääministeri Sanna Marin: ”Tavoite oli vilpitön”

Nyt Veitola hehkuttaa kohun keskellä olevaa Marinia tuoreessa julkaisussaan.

– Kaikki kysyy multa, että millainen se Sanna Marin oikeasti oli, ja mitä mä ajattelen hänestä? No, hän oli just sellainen, millaisena hän tässä jaksossa näyttäytyy, Veitola aloittaa.

– Yökyläilyn perusteella ajattelen, että hän(kin) on erityinen. En tunne montaa hänen kaltaistaan ihmistä, hän jatkaa.

Veitola kehuu Marinia työssään, ja sanoo poliitikon olevan ”virkistävä muija”.

– Meidät kaikkihan on rakennettu eri palikoista ja Sannan rakennuspalikat ovat sellaiset, joilla pärjää kovan paineen alla ja politiikassa, joka on hullu, hullu laji. Lisäksi hän on monella tavalla virkistävä muija, Maria kehuu.

Veitola uskoo, että Marin hoitaa vielä kulttuurialan rahoituksen kuntoon.

– Viihdyin Sannan seurassa todella hyvin. Uskon häneen pääministerinä, joka liidaa meidät kunnialla läpi näiden monella tapaa vaikeiden aikojen ja hoitaa esim. kulttuurin rahoituksen kuntoon.

– Yökyläilyt poliitikkojen kanssa ovat niitä vaikeimpia meille kaikille: tekijöille, katsojille ja päähenkilöille. Uskallanko minä tutustua ihmiseen hänen agendansa takana? Uskaltaako poliitikko näyttää itsestään muutakin kuin tiedotustilaisuuksissa ja tenteissä nähtävän version? Entä pystyykö katsoja sulattamaan sen, että poliitikkokin -jopa pääministeri- on inhimillinen ihminen? Veitola kirjoittaa.

– Kiitos Sanna Marin luottamuksesta, Kesärannan ovien avaamista ja loistavasta tyttöjen illasta.

MTV3

Lue myös: ”Vain elämää Kesäranta – artisti maksaa laskun” – Arman Alizad otti kantaa hallituksen päätökseen leikata taiteen ja kulttuurin rahoitusta pääministerin bileiden jälkeen

Kesäranta-kohu

Pääministeri Marin joutui kohun keskelle järjestettyään muutamille harvoille ja valituille artisteille bileet Kesärannassa. Tiistaina Sanna Marinin johtama hallitus ilmoitti aikovansa leikata taiteen ja kulttuurin rahoitusta peräti 18,4 miljoonalla eurolla. Kulttuuriala nosti asiasta kovan metelin, jonka seurauksena Marin kertoi eilen, että leikkauksille on vielä tehtävissä jotain.

– Hallitusviisikko tulee etsimään ratkaisun tähän kulttuurin rahoitukseen. Se on minulle tärkeä asia ja tiedän, että muissakin hallituspuolueissa on halua löytää tähän tilanteeseen ratkaisu, Marin kertoi Instagram Stories -osiossa.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin järjesti bileet Kerärannassa valituille artisteille – Hallitus ilmoitti aikovansa leikata kulttuurialalta 18,4 miljoonaa – Raivo repesi: ”Tämä ei ole ok”!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:MTV3

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit