Maria Veitola matkii taas Kardashian klaanin jäseniä – Hulvattomat kuvat!

Toimittaja Marita Veitola julkaisi tänään maanantaina (29.5.) jälleen hauskoja kuvapareja Instagramissa, joissa hän matkii Kardashian-Jenner sisarusklaaniin kuuluvien kaunotarten eli Kylien, Kimin ja Kendallin poseerauksia. Veitolan ”METsä GALA” kuvat ovat saaneet inspiraatiota MET-muotigaalasta, joka järjestettiin taannoin New Yorkissa.

Ensimmäisessä otoksessa mökkimaisemissa poseeraava Veitola on kietoutunut pressuun. Vasemmalla puolella Kim Kardashian poseeraa valkoisessa juhla-asussaan punaisella matolla. Toisessa otoksessa nähdään punaista väriä, kun Maria poseeraa Kylli-tädin eli Kylie Jennerin tavoin. Kolmannessa kuvassa Maria astelee mökin rappusia ylös, vieressä on on kuva Kendall Jenneristä.

– Ihan mieletön METsä GALA oli viikonloppuna! Nautittiin taas tyttöjen kanssa niin, kun saatiin laittautua ja edustaa. Ihanaa on elämä METsässä! Veitola kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Katso kuva alta, nuolta painamalla näet lisää.

Kaikki eivät tykkää

Maria julkaisi viimeksi maaliskuussa vastaavanlaisia kuvia, joissa hän matkii kyseisiä kaunottaria. Tuolloin jotkut somekäyttäjät paheksuivat Veitolan postausta.

– Se että poseeraat parodioiden toisia naisia on vaan ilkeetä ja kiusaamista. Oon pettynyt! eräs seuraaja kritisoi Mariaa.

Myös Iida Ketola otti kantaa Veitolan poseerauksiin.

– Kiitos Maria Veitola ku muistutat omalla tavallasi et kaikilla on oikeus poseerata just miten tykkää ilman pelkoa siitä et mitä jos joku feministi nauraakin mun tavalle tuoda itseäni esille. Mun mielestä tää on edelleen itsensä nostamista ”nättejä tyttöjä” polkemalla, Iida kirjoitti Instagramissa.

- ILMOITUS -

Lopulta Veitola blokkasi Iidan Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]