Koronapassit otettiin käyttöön junien ravintolavaunuissa – Maria Nordinin mielipide asiasta järkytti – VR joutui puuttumaan peliin!

Koomikko André Wickström kertoi Twitterissä makustaneensa viikonloppuna junalla Helsinkiin. Samalla hän mainitsi, että ravintolavaunussa pitää nykyään näyttää koronapassia. Koronapassi otettiin käyttöön VR:n kaukojunien ravintolavaunuissa sunnuntaina 28. marraskuuta.

– Junassa kohti Helsinkiä ja nyt pitää näyttää koronapassia ravintolavaunussa. Ei ollut vaikeeta näyttää ja ei pilannut mun junamatkaa, Wickström kirjoitti twiitissään.

Twitter

Wickströmin twiitti synnytti nopeasti keskustelua asiasta, ja pian keskusteluun liittyi myös kohuhyvinvointivalmentaja Maria Nordin, joka kertoi oman näkemyksensä koronapassista.

– Niin, ei kai natsejakaan haitannut ettei juutalaiset päässeet ravintoloihin. Tai Jenkeissä valkoisia haitannut se, että mustille oli erilliset bussit jne. Mukavaa matkaa! Nordin twiittasi.

Wickströmin vastaus Nordinille oli varsin lyhyt ja tyhjentävä.

– Vittu sä olet sekaisin.

Twitter

Marian kohua herättänyt twiitti sai jopa VR:n virallisen Twitter-tilin reagoimaan.

– Maria Nordin. Muistutan, että keskustelun tulee olla asiallista. Mainitsemasi asiat eivät liity mitenkään koronapassin käyttöön, twiitissä luki.

Twitter

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit