Vapaaottelija Makwan Amirkhani julkaisi julkisen anteeksipyynnön: Väittää lukeneensa Jethron päivityksen nopeasti – ”Luulin sen aluksi olevan rasistinen”!

Lounais-Suomen poliisi aloitti alkuviikosta rikostutkinnan koskien vapaaottelija Makwan Amirkhanin, 32, maanantaina julkaisemaa törkeää uhkauspäivitystä, asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

Lue lisää: IL: Makwan Amirkhani uhkaili ja haukkui Jethro Rostedtia törkeästi! – Rikosilmoitus tulossa!

Poliisi tutkii tapausta nimikkeillä törkeä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus.

Vapaaotteluorganisaatio UFC:ssa viime vuodet otellut Makwan julkaisi maanantain Facebook-tilillään rajun kirjoituksen, jossa hän mustamaalasi ja uhkaili julkkiskiinteistövälittäjä Jethro Rostedtia, 45. Makwan puhui Facebook-päivityksessään törkeästi myös Jethron pojasta, joka on jutussa toisena asianomistajana.

Amirkhanin someavautuminen liittyy Jethron omistaman yökerhon joukkotappeluun, jota kiinteistönvälittäjä on ruotinut medialle.

Amirkhani poisti päivityksen noin 15 minuutin kuluttua sen julkaisusta, mutta kuvakaappaukset törkypäivityksestä olivat jo levinneet kaikkialle.

Lue myös: IL: UFC-ottelija Makwan Amirkhania epäillään kahdesta eri rikoksesta

”Luulin Jethron tekstin olevan rasistinen!”

Tänään torstaina (15.7.) Amirkhani julkaisi Instagram-tililläään julkisen anteeksipyynnön, jonka yhteydessä hän kertoo sopineensa riidan Rostedtin kanssa.

Vapaaottelija kertoo ylireagoineensa tilanteessa, ja väittää luulleensa, että Rostedtin joukkotappelusta kirjoittama päivitys oli rasistinen.

Lue alta Makwanin julkinen anteeksipyyntö.

”Pahoitteluni tunteen purkauksen aiheuttamasta ylilyönnistä. Luin jetin päivityksen nopeasti perjantain tapahtumisesta ja luulon sen aluksi olevan rasistinen ja minulla on siihen nollatoleranssi. Puhuttuani hänen kanssaan, asia on selvitetty. Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään. Hän on auttanut maahanmuuttajia paljon omilla esimerkiksi omilla ohjelmillaan. Pahoittelen siis kirjoitustani ja sen loukkavaa sisältöä. On tärkeää, ettei yökerhoissa tai baareissa tapella. Ne kuuluvat kehään/häkkiin.
Elämä ja ystävyys jatkuu.

Makwan Amirkhani”

- ILMOITUS -

Amirkhani on poistanut pahoittelujulkaisunsa kommentoinnin käytöstä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc)

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]