Lapsikaappauksesta tuomittu Johanna Tukiainen loi adressin: ”Isabelle pitää välittömästi palauttaa!”

Johanna Tukiainen, 44, menetti puolitoistavuotiaan Isabelle-tyttärensä huoltajuuden viime elokuussa, asiasta uutisoi ensin Seiska.

Tukholmalainen kamarioikeus kertoi päätöksessä, ettei Johanna eikä lapsen isä Perparim ”Paul” Tahiri, 49, ole kykeneväisiä huolehtimaan tyttärestään. Oikeus määräsi lapsen sijoitettavaksi heti sijaisperheeseen.

Tämän jälkeen Tukiainen kaappasi lapsensa väliaikaisena huoltajana toimineelta äidiltään, Marja Tukiaiselta. Tästä alkoi pakomatka, joka päättyi syyskuussa 2022 Ranskan Bordeaux’iin. Mukana sieppausdraamassa oli lisäksi kohublondin miesystävä Veijo Lalli.

Seiska uutisoi lokakuussa, että Tukiainen tuomittiin ruotsalaisessa käräjäoikeudessa törkeästä lapsikaappauksesta. Tuomiolauselman mukaan kohublondi tuomittiin kolmen vuoden valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon. Tuomio on lainvoimainen.

Nyt Johanna on tehnyt Adressit.com -sivustolle adressin, jossa hän vaatii että Ruotsissa sijaisperheeseen sijoitettu Isabelle-tytär palautetaan hänelle.

Kyseessä on vakavat ihmisoikeus rikkomukset ja ihmiskauppa!!!!!  Pyydän tällä adressilla että Isabelle pitää välittömästi palauttaa takaisin omalle äidilleen Johannalle joka on ollut lapsensa kanssa syntymästään lähtien.  Johanna on Suomen kansalainen joka on opettanut lapselleen suomenkieltä syntymästään lähtien. Nyt lapsi on kaapattu vieraaseen perheeseen joka on ruotsalainen ja puhuu hänelle vain ruotsinkieltä.  Mitään tietoa ei ole siitä miten lasta kohdellaan!”, adressissa kerrotaan.

Voit lukea koko tekstin täältä.

Johanan on julkaissut Instagram-tililleen postauksen aiheeseen liittyen.

– Pyydän allekirjoitusta mahdollisimman monilta oheiseen adressiin jonka laadin! Linkki siihen löytyy Adressit.com sivuilta, sekä FB sivultani: Johanna Mia Tukiainen. Adressi puoltaa perus ihmisoikeuksia sekä sitä, että lapsen paras on omien vanhempiensa luona, etusijalla oma äiti biologisista ja psykologisista syistä. Mun tapauksessa pyydän adressilla tyttäreni palauttamista välittömästi takaisin omalle äidilleen eli minulle! Allekirjoittakaa ja jakakaa, kiitos! Olen Suomen kansalainen jonka lapsen Ruotsi on mielivaltaisesti kaapannut! Tätä samaa asiaa tapahtuu nyt ympäri koko Skandinaviaa! Pahin maa on Ruotsi, Suomi tulee toisena tässä fasismissa, Johanna kirjoittaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit