Kolmiodraamahuhujen keskellä oleva Mika Salo tilittää: ”Vaikka olet estänyt ihmisen niin hän ei luovuta”

Seiska-lehti uutisoi viime torstaina (9.3.), että entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 56, olisi vongannut toista naista, jonka seurauksena Salon kihlattu Annica Lindblom olisi jättänyt miehen tylysti pariskunnan toisena vuosipäivänä.

Lue lisää: Seiska: Mika Salo vonkasi kaverinsa naista! – Annica-kihlattu jätti!

Seiskan mukaan Salo oli ehdotellut lähihoitajana työskentelevälle naiselle kahdenkeskistä tapaamista.

– En voinut uskoa silmiäni, kun näin Mikan vuosipäiväjutun Instagramissa. Vain paria viikkoa aiemmin hän oli lähettänyt minulle härskejä viestejä ja sanonut olevansa sinkku, lähihoitaja kommentoi Seiskalle.

Lähihoitaja väitti lehdelle myös, että Salo olisi käyttäytynyt uhkaavasti.

– Mika on pitkin viikonloppua soitellut miehelleni ja uhannut tuhota urani ja yritykseni. Hän on myös meuhkannut, että hänellä on paljon enemmän valtaa kuin meillä, lähihoitaja kertoi Seiskalle.

Lue lisää: Seiska: Toista naista vikitellyt Mika Salo uhkasi tuhota uran ja yrityksen! – ”Ei kai Mika mikään jumala sentään ole”

Myöhemmin Salo kumosi eroväitteet omalla Facebook-tilillään. Mies julkaisi Facebookissa yhteiskuvan, jossa hän poseeraa Annica-rakkaansa kanssa. Päivityksessä Salo kertoi, että pariskunnan on tarkoitus mennä pian naimisiin.

- ILMOITUS -

– Mutta suurin niistä on rakkaus. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Nyt ja aina. Hääpäivämme on päätetty ja aiomme sitä juhlia. Kerromme asiasta kun sen aika on. Nyt keskitymme suunnitteluun ja yhteiseen tulevaisuuteemme, Salo kirjoitti Facebook-tililleen.

Lue lisää: Mika Salo kumoaa eroväitteet Annica-kihlattunsa kanssa – ”Hääpäivämme on päätetty”

Myöhään sunnuntai-iltana (12.3.) Salo julkaisi Instagram-tilinsä tarinaosiossa videon, jossa hän näyttää puhelimeensa tulleita lukuisia soittaja tuntemattomasta numerosta.

– Vaikka olet estänyt ihmisen niin hän ei luovuta, vaan pommittaa tauotta ja väittää että häntä häiritään, Mika kirjoittaa Instagram-tarinoissaan julkaisemansa videon yhteydessä.

- ILMOITUS -

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
5 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]