Kiti Kokkosen brittirouva -hahmo kertoo meille elämää mullistavasta asiasta – pelastaa talven!

Kiti Kokkonen hauskuuttaa jälleen brittihahmollaan. Kiti kertoo Instagram-julkaisussaan ”Hei kaikki joulupuuroseni riisinyyttini, houhouhou on ollut todella pitkä aika. Minun täytyi tulla takaisin ja kertoa teille elämää mullistavasta niksistä”.

– MAGICAL TIP 🧷💕 DARLINGS! #tipoftheyear💯 #tipofthecentury #magicandmiracleshappen

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kiti kertoo, että tämä elämää mullistava keksintö on niinkin yksinkertainen kuin hakaneula. Talvella villavaatteet sähköistävät ja hakaneulan laittaminen villavaatteesseen kiinni poistaa tämän sähköisyyden. Oletko kokeillut? Toimiiko?

Hakaneulat ovat ilmeisesti Kitin luottovälineet sillä toisessa julkaisussaan Kiti poseeraa edestä haljenneissa housuissa, joihin apu löytyi myös tästä maagisesta esineestä.

– Joitakin viikkoja sitten lähdin kiireessä esitykseen ja huomasin eteisessä tän reiän housuissa. Onneksi taskussa oli pari hakaneulaa. Luulin laittaneeni nää korjausjonoon, mutta tänään otin ne epähuomiossa kuvauksiin mukaan käsilaukkuun, kun tuli aamusta niin äkkilähtö ettei kerennyt jalkaan laittaa. Kuvausten jälkeen pistin housut jalkaan ja annoin lyhyen videohaastattelun. Toivon todella, että rajaus videossa oli potrettimainen, koska hetki sitten kotona vasta huomasin, että oli taas nää reikähousut kylillä. Hohhoijakkaa. Lomaan kuusi päivää. Tulee tarpeeseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Lue myös: Vesa-Matti Loirin kummityttö Kiti Kokkonen pääsee ääneen uudessa dokumentissa: ”Vesku soitti minulle elämäni vaikeimmassa paikassa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit