Kiti Kokkonen jännitti TTK julkaisupäivää – ”henkilökohtaisesti suurin haaste tähän mennessä”

Näyttelijä Kiti Kokkonen kilpailee Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudella kaudella. Kitin kanssa kilpailemassa ovat mm. artisti Mikael Gabriel, laulaja Waltteri Torikka ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson. Kitin tanssipariksi valikoitui Marko Keränen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kiti Kokkonen päivitti tunteitaan Instagramiin julkaisutilaisuuden jälkeen:

”Iltaraportti: Nukuin viime yönä kaksi tuntia. Jännitin NIIN paljon tätä julkaisupäivää. Aattelen, että tämä on kertakaikkisen ainutlaatuinen kokemus ja henkilökohtaisesti suurin haaste tähän mennessä. Heti aamusta oli selvää, että koko työryhmä muodostuu lämmöstä ja rakkaudesta. Markon kanssa on turvallista ja hauskaa ja yritän heittäytyä rohkeasti pyörteeseen. Niin jännää ja MAHTAVAA 😍! Sydäntä lämmitti kaikki tsemppiviestit KIITOS! @tanssiitahtienkanssa @markokeranen”

Kitin ihanaan postaukseen vastauksia sateli myös kanssakilpailijoilta. Laulaja Krista Siegfrids kirjoitti: ” I love u Kiti! Meillä tulee olemaan niin kiva syksy! Nyt nautitaan joka hetkestä!!”

Myös Kitin tanssiope Marko Keränen lähetteli kommentiksi sydämiä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kokkonen on ollut viime aikoina myös ahkera keramiikkaharrastelija. Somekansa on saanut ihailla Kitin suloisia taideteoksia. Savitöiden valmistamisesta hän kertoi seuraavaa:

Sinnepäin nimiset kannut työn alla 🌿 savitöiden hohto on selvästi siinä, että loppuun asti joutuu kärsivällisesti jännittämään, että säilyykö ehjänä ja jos säilyy ni miltä esine lasituksen jälkeen näyttää. Nyt nämä jää kuivumaan pariksi viikoksi. Sitten raakapoltto ja sitten lasituspoltto. Elokuun lopulla selviää, että miten näiden kävi”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Taiteellisen Kitin luoma Tanhupallo -hahmo seikkailee myös kohta omassa TV-sarjassaan. Ohjelma alkaa syyskuussa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Kiti jakoi taannoin hauskan kuvan oman sarjansa kuvauksista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Lue lisää tästä: Tanhupallo jakoi hauskan kuvan oman tv-sarjansa kuvauksista – Fanit riemastuivat: ”Mä oon niin innoissani tästä uudesta ohjelmasta”

Lue lisää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailijoiden julkaisusta tästä: Tanssii Tähtien Kanssa alkaa jälleen – kuka näistä on suosikkisi?

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit