Seiska: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen, jonka toinen osapuoli rikkoi!

Entisen alpinisti Kalle Palanderin, 43, ja vaimon Riina-Maija ”Riinis” Palanderin, 44, avioliiton tila näytti vyöryvän vuoden vaihteessa jäistä alppirinnettä alas ilman suksia. Kalle nimittäin jätti alkuvuodesta yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Tuoreen Seiskan mukaan Palandereilla on rauha maassa, vaikka avioerohakemus on laitettu menemään, ja aviokriisi on painanut päälle.

– Ilmeisesti pettämiset on annettu anteeksi ja Palanderit ovat päättäneet sittenkin jatkaa yhteiseloaan, Seiskan lähde paljastaa.

Kalle kommentoi asiaa Seiskalle, vaikka mies ei aluksi halunnut käydä läpi suhdeasioitaan.

– Eivätköhän he siellä käräjäoikeudessa tiedä tilanteemme aika hyvin. Voisin kuvitella, että se on viimeinen paikka, missä kusetetaan, Kalle kommentoi Seiskalle.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kalle Palander (@palanderkalle) jakama julkaisu

Kallen kiikuttaman erohakemuksen harkinta-aika päättyy elokuussa, jonka jälkeen avioero voidaan virallistaa. Ex-urheilija ei suoranaisesti kiistä tai myönnä mitään mutta kertoo, että Riina-Maija ei ole pitänyt kiinni heidän yhteisestä sopimuksestaan olla kommentoimatta suhdeasioita julkisuudessa.

– Sovimme Riina-Maijan kanssa silloin sen Levin-keissin jälkeen, ettemme kommentoi mitään julkisuuteen. Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole, Palander hymähtää lehdelle.

RIINIS VIIHTYI TOISEN MIEHEN KAINALOSSA

Kalle paljasti Seiskalle marraskuussa, että Riinis viihtyy toisen miehen kainalossa.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä. Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia viikonlopun yli, Kalle kirosi Seiskalle marraskuussa.

Lue myös: Seiska: Aviokriisi! Kalle Palander avautuu Seiskalle: Riina-vaimolla ollut jo pitkään toinen mies! ”Kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Riina-Maija Palander (@palanderossalminen) jakama julkaisu

Lue myös: Riina-Maija Palander pääsi vihdoin kotiin karusta sairaalasta: ”Tassuterapeutit osaa” – Kuva

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit