Seiska: Aviokriisi! Kalle Palander avautuu Seiskalle: Riina-vaimolla ollut jo pitkään toinen mies! ”Kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä!”

Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander, 43, vietti viime viikonlopun Levin maailmancupissa selostuskopissa. Kalle eläytyi huutamalla ja itkemällä Ylen selostamossa sensaatiomaisen Rosa Pohjolaisen laskun jälkeen.

Seiskan mukaan Levillä oli samaan aikaan myös Kallen vaimo Riina-Maija ”Riinis” Palander, joka vietti mökkiviikonloppua omien ystäviensä kanssa. Aviopari ei kuitenkaan ollut juuri tekemisissä.

Kalle sai lauantaina kuulla sokkiuutisen, kun hänelle paljastui, että Riina-vaimolla on toinen mies.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle suree Seiskalle.

– On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä. Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia viikonlopun yli, Kalle kiroaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kalle Palander (@palanderkalle)

– Näin vaimoni viikonloppuna vain kerran käydessäni karaokebaari Wallisissa. Myöhemmin hän tuli tiuskimaan, että oliko v***u pakko tulla pilaamaan hänen ja kavereiden viikonloppu. Lähdin pois, Kalle kertoo Seiskalle.

Palander ei ole kertomansa mukaan tavoittanut vaimoaan sunnuntaista asti. Riina ei vastaa miehensä puheluihin. Kallen on tarkoitus matkustaa alkuviikosta Itä-Viroon, jossa perhe asuu.

– Onko liikaa pyydetty, että vaimo edes vastaisi omalle aviomiehelleen? Minun piti lentää tiistaina Viroon, mutta enpä taida lentääkään. On parempi ajella suoraan Tornioon. Vietän siellä yön ja mietin mitä teen. Onhan tämä tilanne ihan hanurista, Kalle kertoo.

Riinis kiistä tapahtumat Seiskalle.

– Ei minulla ole uutta miestä, ystäväporukassa on toki myös miehiä, mikä voi näyttää ulospäin ehkä joltain muulta. Harmi jos näin on käynyt, Riina-Maija selitti Seiskalle.

Kalle ja Riina-Maija Palander menivät naimisiin vuonna 2007, pariskunnalla on vuonna 2007 syntynyt tyttö ja 2012 syntyneet kaksoset.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
9 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit