Käärijä sai mahtavan yllätyksen ennen finaali-iltaa – video!

Tänään lauantai-iltana kello 22:00 Suomen aikaa nähdään jännittävä Euroviisufinaali, jossa Käärijä eli Jere Pöyhönen pääsee vetämään kuuluisan Cha Cha Cha -shownsa.

Käärijä yllätettiin tänään Euroviisujen backstagella, kun hänen tiiminsä oli järkännyt miehelle herkullisen ja nostalgisen yllätyksen.

Uuden Musiikin Kilpailun virallinen Instagram-tili julkaisi videon laulajan reaktiosta.

”Käärijän yllätetään! Euroviisu-backstage sisustettiin salaa Jeren suosikkiasioilla 13.5. Seinältä löytyvät kuvina Jeren idoleita, mm. Vesa-Matti Loiri, Lordi, Till Lindeman (Rammstein) Maja Ivarsson (The Sounds), Judas Priest, Vjerka Serdjutška, Triple H sekä kuvia Jeren bändistä, Cha Cha Cha:n biisintekijöistä, sekä Jeren ystävistä. The Rasmuksen Lauri bongattu!” Instagram-julkaisussa kerrotaan.

”Lisäksi bäkkäriltä löytyi myös glögiä (tietenkin!), limelonkeroa, ruisleipää, pastilleja, sirkusaakkosia, lätkäkarkkeja, denssiä, chilipähkinöitä, suklaata, arpoja, pakka lätkäkortteja ja urheilujuomaa. Ja JyPin pelipaita!” päivitys jatkuu.

Käärijä oli silminnähden innoissaan ja onnellinen saamastaan bäkkäri-yllätyksestä.

-Täällähän on lätkäkarkkeja! Herranjestas! Vahaauuuuu! Aika kiva yllätys. Nyt on aito bäkkäri. Ketä nämä on hommannut? Aika siisti. Täällä on paljon mulle tärkeitä juttuja. Ai kun kiva. Tulipa kotoisa fiilis, Käärijä hehkuttaa videolla.

Katso video alta.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]