Jutta Larm puhuu rakkauden alkuhuumasta: ”Minne se tunne oikein katosi?”

Jutta Larm pohtii rakkauden tunteita tuoreessa Instagram-päivityksessään.

– Olet luultavasti joskus ollut palavasti rakastunut ja kokenut huumaavaa tunnetta. Minne se tunne oikein katosi?, Jutta aloittaa.

– Alkuhuuma on rakastumisen vaihe ja se kestää tyypillisesti max pari vuotta. Silloin rakastunut siirtää kumppaniin omia toiveitaan, joten kuva kumppanista ei ole todellinen. Tässä vaiheessa ollaan ne ruusunpunaiset lasit päässä ja voi sitä intohimon määrää…, hän jatkaa.

– Paratiisivaiheessa ihminen hullaantuu huumaan ja voimakkaisiin tunteisiinsa. Toisessa ihmisessä nähdään vain hyvät puolet ja riitojen keskellä hormonaaliset muutokset pitävät huolta siitä, että nekin maalautuvat lopulta positiivisiksi kokemuksiksi. Tehän hengitätte samaa ilmaa ja olette kuin luodut toisillenne. Vai oletteko sittenkään?

Larm kertoo, että kun rakkauden alkuhuuma on ohi, päättyy myös koko suhde.

– Joku saattaa jäädä etsimään tätä voimakasta ja leijuvaa tunnetta suhteesta toiseen. Tätä huumaavaa tunnetta jää kaipaamaan, koska tunne on niin voimakas. Ja kun tämä vaihe päättyy, päättyy myös suhde. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, Jutta kertoo.

Jutta selittää hyvin miten rakastuminen muuttuu syväksi rakkaudeksi.

– Tässä vaiheessa punnitaan tuleeko suhteesta muutakin kuin vaan huuma. Mistä sen sitten tietää? No vaikka siitä että uskaltaa pieraista, ei tarvitse näyttää itsestään enää kiillotetumpaa kuvaa kuin todellisuudessa on. Riittää että vain on ❤️ Kumppani on siinä vierellä ja rakastuminen onkin muuttunut rakkaudeksi.

Hyvinvointiyrittäjinä työskentelevät Jutta ja hänen aviomiehensä Juha Larm ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuotta. Kaksikon suhde alkoi ystävyydestä.

Lue myös: Larmien ihana yhteinen joulu – leikkauksesta toipuva Jutta hehkuttaa kuinka Juha on paras hoitaja!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit