Jutta Larm nautti ”höpsähtäneenä rakkaudesta” lomastaan – ei aio palata enää arjen pyöritykseen

Hyvinvointipariskunta Jutta ja Juha Larm viettivät rentoa lomaa ”höpsähtäneinä rakkaudesta”. Jutta on ollut hyvin kiireinen työrintamalla ja kertoikin Instagram-päivityksessään, ettei aio enää palata samanlaiseen säntäilyyn kun aiemmin arki oli.

– Oon niin onnellinen ❤️ Levännyt ❤️ Palautunut ❤️ Kiitollinen ❤️

– Miten tälläinen ”en tee mitään loma” voikaan tehdä näin hyvää!

– Me ollaan niin rakkaudesta höpsähtäneitä, että kaikki ihmiset meidän ympärillä aistii sen. Ollaan saatu parasta palvelua ja käyty ihania keskusteluja paikallisten ihmisten kanssa.

– Nyt vasta tajuan, millaisessa pyörityksessä sitä arjessa onkaan. Siihen en enää palaa. Vähempikin säntäily riittää.

Jutta palasi myös lapsuusmuistoihin miettiessään lomaa. Omat ajatukset veivät unelmiin ja levoton mieli tuotti paljon ideoita. Maisevan vaihto teki kuitenkin terää kiireiselle yrittäjälle.

– Mun mieli on ollut pienestä pitäen täynnä ajatuksia. Muistan kun äiti sanoi nukkumaan mennessä, että lue jotain kirjaa. En halunnut. Halusin uppoutua omiin ajatuksiin ja unelmiin.

– Kun kasvoin isoksi, levottomasta mielestä on ollut paljon apua. En olisi menestynyt yrittäjänä, jos en olisi toteuttanut mieleni tuottamia ideoita rohkeasti ja pelottomasti.

– Mutta mitäs sitten kun pitäisi lomailla? Mieleen tupsahtelee edelleen asioita. Maiseman vaihto auttaa tähän – tekeminen hidastuu ja lakkaa parin päivän päästä kokonaan. Minä olen lomalla

Jutan ja Juhan rakkaus on erinomainen esimerkki siitä miten omia tunteita ja rakkautta pitää työstää ja rakentaa pikkuhiljaa. Jutta on kertonut jo aiemmin, että pariskunnan taival alkoi ystävyytenä, joka myöhemmin muuttui rakastavaksi parisuhteeksi.

– Mulle rakkaus ei ole pelkkää tunnetta, vaan tekoja ❤️ Ne voi olla rakkaudellisia tekoja toisen elämän sulostuttamiseksi tai läsnä ja tukena olemista rankkana päivänä.

– Rakkaus on vastuun ottamista, oman haavoittuvaisuuden näyttämistä, toisen arvostamista ja sitoutumista, mikä voi joskus tarkoittaa sellaisten asioiden tekemistä, jotka ei itseä just sillä hetkellä huvita.

– Mun ja Juhan tapauksessa rakkaudelliset teot ja luottamuksen rakentaminen alkoivat jo ennen kuin suhteemme alkoi. Halusimme toisillemme hyvää ja tunsimme rakkautta toisiamme kohtaan, mutta ystävinä. ❤️

– Uskon, että juurikin ystävyyden päälle rakennettu parisuhde on auttanut meitä kestämään elämän heittämät kurvipallot ja suuremmatkin myrskyt.

Lue myös: Jutta ja Juha Larmin ihana rakkausloma Dubain auringossa – katso kuvat!

Jutta ja Juha Larmin remontoidusta ökytalosta paljastui homeongelma – tällä tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit