Seiska: Vakavasti sairas iskelmälaulaja Jorma Kalevi lentää Suomeen kuolemaan

Seiska-lehti uutisoi iskelmälaulaja Jorma Kalevin, 75, surullisesta tilanteesta. Parantumatonta keuhkofibroosia sairastavan miehen aika on käymässä vähiin.

– Kuntoni on romahtanut. Minulla ei ole voimia mihinkään. Lähtö yläkertaan taitaa olla lähellä, Jorma kuvaili vointiaan puhelimitse Seiskalle.

Jorma on asunut osittain Kanarialla jo pitkään. Laulaja lensi viimeksi Espanjaan ennen joulua, sillä lämmin ilmasto sopi keuhkosairaalle paremmin.

Nyt Jorma on kuitenkin lentämässä takaisin Suomeen, sillä hän on kertonut haluavansa kuolla Suomessa entisessä kodissaan tai sairaalassa.

– Haluan tulla Suomeen kuolemaan. Saan viettää viimeiset hetkeni entisessä kodissani tai Jyväskylän keskussairaalassa. Katsotaan, mitä lääkärit sanovat. Olen saanut kalliilla lääkkeillä ostettua lisäaikaa, mutta niiden vaikutus on alkanut loppua, Kalevi toteaa mietteliäänä Seiskalle.

Kanarian keisarina tunnettu laulaja sai pitkäaikaissairautensa diagnoosin kesällä 2019, ja lääkärit antoivat miehelle elinaikaa enintään kahden vuoden verran.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Youtube

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit