Seiska: Johanna Tukiainen menetti tyttärensä huoltajuuden!

Seiska-lehti uutisoi viime viikolla, että kohublondi Johanna Tukiainen, 43, on vaarassa menettää Isabelle-tyttärensä huoltajuuden.

Tukiainen ei halunnut avautua aiheesta enempää lehdelle, ja oli hyvin vähäsanainen asiasta.

Lue uusimmat synkät paljastukset Tukiaisesta: Seiska: Johanna Tukiainen on pahoinpidellyt omaa äitiään ja käyttänyt huumeita!

Nyt Seiskan tekemässä jatkoselvityksessä on paljastunut uutta tietoa aiheesta.

Tukholman hallinto-oikeudesta on vahvistettu lehdelle, että tapauksesta on tehty jo toukokuussa lapsen huostaanottopäätös.

Johanna ja lapsen isä Paul, 48, (nimi muutettu) ovat kuitenkin tehneet päätöksestä valituksen, jonka seurauksena asia on edennyt hallinto-oikeuteen.

Seiskan mukaan tapauksesta on annettu tuomio jo kesäkuun alussa, ja päätöksen mukaan Isabellan vanhemmat, eli Johanna ja Paul ovat menettäneet tyttärensä huoltajuuden. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä asianosaiset ovat valittaneet päätöksestä.

Isabella on ollut jo viime vuoden alussa huostassa Johannan äidin Marja Tukiaisen, 69, luona Ruotsin sosiaaliviranomaisten todettua, että kotiolosuhteet ovat olleet epävakaat lapselle. Johanna on vahvistanut asian Seiskalle.

Lapsen isä sai karkoituspäätöksen

Johannan albanialainen ex-rakas ja lapsen isä Paul on saanut karkoituspäätöksen Ruotsista. Paul on tuomittu aiemmin kahdesta Johannaan kohdistuneesta pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, huumausainerikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Lue myös: Seiska: Johanna Tukiaisen albanialainen ex-rakas sai karkotuspäätöksen: ”Olen iloinen, ettemme menneet naimisiin”

Paul on valittanut asiasta, joten päätös ei ole vielä lainvoimainen.


Lähde: Seiska

Seiska: Johanna Tukiainen joutuu oikeuden eteen: on vaarassa menettää lapsensa! – ”En ole koskaan tehnyt hänelle mitään pahaa”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit