Seiska: Johanna Tukiainen on pahoinpidellyt omaa äitiään ja käyttänyt huumeita!

Seiska-lehti uutisoi äskettäin, että kohublondi Johanna Tukiainen, 43, on menettänyt Isabelle-tyttärensä huoltajuuden.

Lehden mukaan tapauksesta on annettu tuomio jo kesäkuun alussa, ja päätöksen mukaan Isabellen vanhemmat, eli Johanna ja Paul (nimi muutettu) ovat menettäneet tyttärensä huoltajuuden. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä asianosaiset ovat valittaneet päätöksestä. Lisäksi Johannan albanialainen ex-rakas Paul on saanut karkoituspäätöksen Ruotsissa, tämäkään tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä Paul on valittanut päätöksestä.

Lue myös: Seiska: Johanna Tukiainen menetti tyttärensä huoltajuuden!

Nyt Seiska on tehnyt lisää synkkiä paljastuksia Tukiaisen elämästä.

Ruotsin hallinto-oikeuden asiakirjoista nimittäin selviää, että Johanna on pahoinpidellyt omaa Marja-äitiään. Poliisit on hälytetty tapauksen vuoksi paikalle.

– Sinä aikana kun Isabelle on ollut isoäitinsä hoidossa, on Johannaa kielletty olemasta yksin Isabellen kanssa tai tulemasta isoäidin luokse päihtyneenä. Näitä ohjeita ei ole noudatettu.

Seiskan mukaan Johanna ei ole enää viime aikoina suostunut kommentoimaan välejään äitiinsä, ja vaikuttaakin siltä, etteivät he ole enää läheisissä väleissä.

Hallinto-oikeuden papereista on selvinnyt myös, että Johanna on käyttänyt huumeita.

– Johanna on lähiaikoina saanut positiivisen huumetestituloksen bentsodiatsepiinistä. Hän on vain osittain pystynyt todistamaan niihin oikeuttavan reseptin olemassaolon, hallinto-oikeudessa kerrotaan.


Lähde: Seiska

Lue myös: Seiska: Johanna Tukiaisen albanialainen ex-rakas sai karkotuspäätöksen: ”Olen iloinen, ettemme menneet naimisiin”

Seiska: Johanna Tukiainen menetti tyttärensä huoltajuuden!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit