Seiska: Johanna Tukiainen joutuu oikeuden eteen: on vaarassa menettää lapsensa! – ”En ole koskaan tehnyt hänelle mitään pahaa”

Kohublondi Johanna Tukiainen joutuu pian Ruotsissa oikeuteen, jossa käsitellään hänen Isabella-tyttärensä huoltajuutta, asiasta uutisoi Seiska.

Lehden mukaan Tuksu on vaarassa menettää lapsensa huoltajuuden.

– En ole koskaan vahingoittanut lastani, enkä tehnyt hänelle mitään pahaa. En ole tehnyt mitään sellaista, mikä olisi jotenkin vakavaa tai saanut lapsen oikeasti kärsimään tai saattanut vaaraan, Tukiainen kommentoi lehdelle.

Isabella on ollut jo viime vuonna huostassa Johannan Marja-äidin luona. Johanna on vahvistanut asian Seiskalle.

– Se on totta, mutta kyse oli vain parista päivästä. Sosiaaliviranomaiset halusivat varmistaa lapsemme turvallisuuden, kun vauvan isä kävi minuun käsiksi, Johanna kertoi viime keväänä lehdelle.

Lisäksi Johannan albanialainen ex-rakas ja lapsen isä on saanut karkoituspäätöksen Ruotsista. Paul (nimi muutettu) on tuomittu aiemmin kahdesta Johannaan kohdistuneesta pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta sekä huumausainerikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Paul on valittanut asiasta, joten päätös ei ole vielä lainvoimainen. Tukiainen on vahvistanut asian Seiskalle.

– Se on erittäin vakava asia. Hän oli hakenut oleskelulupaa Ruotsista, koska hänellä on kanssani lapsi. Kun hän teki rikoksia minua kohtaan, siinä meni pohja alta tuossa asiassa, Johanna kertoi lehdelle.


Lähde: Seiska

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit