Lapsikaappauksesta tuomittu Johanna Tukiainen julkaisi kylmäävän päivityksen liittyen tyttäreensä: ”Taivaassa olemme ikuisesti ilman mitään häirintää!”

Johanna Tukiainen tuomittiin lokakuun lopussa ruotsalaisessa käräjäoikeudessa törkeästä lapsikaappauksesta. Tuomiolauselman mukaan kohublondi tuomittiin kolmen vuoden valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon.

Lue lisää: Seiska: Johanna Tukiainen määrättiin psykiatriseen hoitoon – tuomittiin törkeästä lapsikaappauksesta

Johannan pakomatka päättyi Ranskan Bordeauxiin elokuun lopulla. Poliisi pidätti Tukiaisen, ja passitti hänet vankilaan. Myöhemmin Tuksu siirrettiin ruotsalaisvankilaan.

Seiskan tietojen mukaan Johannan kiinniottamisen jälkeen Isabelle-tytär vietiin ensin viikoksi sairaalaan, sillä lapsi oli sairastunut koronaan. Tämän jälkeen hänet oli sijoitettu kahdeksi viikoksi ranskalaiseen lastenkotiin.

Tukiainen julkaisi lauantai-iltana (12.11) Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo Isabellen nauttineen olostaan täysillä Ranskan Bordeauxista.

– Tyttäreni Isabelle nautti täysillä siellä, ei ole koko 2 vuoden aikana ollut yhtä onnellinen ja rentoutunut! Olen kiitollinen että sain edes sen ajan kahden kesken, äiti ja tytär laatuaikaa! Johanna kertoi.

– Taivaassa olemme ikuisesti ilman mitään häirintää eikä kiusaa, hän jatkoi.

Seiskan tietojen mukaan lapsi on nyt sijoitettu sijaisperheeseen.

Lue myös: Lapsensa siepannut Johanna Tukiainen julkaisi rajun ulostulon somessa: ”En voi antaa lapselleni tapahtua mitään pahaa!”

Mainostaa pikkujoulukeikkoja

Johanna mainostaa tuoreessa päivityksessään myös pikkujoulukeikkojaan. Tukiainen julkaisi itsestään selfien, josta selviää, että hän on muuttanut hiusvärinsä bruneteksi.

– Teen keikkaa ympäri Suomea kuten aiemmin, ekaa kertaa brunettina! Tukiainen hehkuttaa.

Johanna kertoo ottaneensa uudet hiustenpidennyksen Ranskan Bordeauxissa.

– UPEA paikka ja ihana helle!!! Johanna kehuu postauksessaan.

Lue myös: Seiska: Johanna Tukiainen jätti koiransa yksin polttavaan kuumuuteen – Sivulliset pelastivat

Poliisin päälle sylkenyt Johanna Tukiainen avautui Seiskalle vankilakokemuksestaan: ”Minua pidettiin vankeudessa kuin pientä eläintä!”

Seiska julkaisi kuvat: Törkeästä lapsikaappauksesta syytetty Johanna Tukiainen palasi Suomeen – Kohublondin yleisilme on muuttunut rajusti vankeusaikana!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit