Lapsensa siepannut Johanna Tukiainen julkaisi rajun ulostulon somessa: ”En voi antaa lapselleni tapahtua mitään pahaa!”

Seiska-lehti uutisoi äskettäin, että kohublondi Johanna Tukiainen olisi menettänyt lapsensa huoltajuuden.

Lue myös: Seiska: Johanna Tukiainen menetti tyttärensä huoltajuuden!

Lehden mukaan Tukiainen olisi siepannut Isabelle-tyttärensä huostaanottopäätöksen jälkeen ja lähtenyt karkumatkalle poliisi perässään.

Nyt Johanna on julkaissut Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo oman versionsa tapahtuneista.

Lue alta Johannan koko päivitys:

– Seiskan propagandaan taas muutamia korjauksia: EN OLE MENETTÄNYT lapseni huoltajuutta! En ole missään vaiheessa menettänyt sitä, alkuvaiheessa muutaman kk jälkeen äitini oli ns.”päävastuullinen” mikä ei tarkoita huoltajuutta. Se meni niin koska lapsen isä pahoinpiteli mut vakavasti ja sai myöhemmin 8kk ehdotonta vankeutta Ruotsissa (kokaaini rikokset Ruotsissa myös, nyt puhun OIKEASTI huumeista!)

– Sain 7.3.2022 tietää että Ruotsi on päättänyt maastakarkoittaa hänet, sain vasta silloin tietää että hän oli murhannut jonkun Albaniassa mistä sai 8 vuotta aiemmin vankeutta!!! Seiska jätti tällaiset tärkeät kohdat sanomatta. Lapseni isää pidettiin vaarallisena ja siinä oli yksi syy että tytär asuisi ensin sekä minun että vanhempieni kanssa.

– Kyseessä on asiat, joista suurin osa ei taas tiedä yhtään mitään. Yksi törkeimpiä ja pahimpia asioita, mitä koskaan voin edes kuvitella on se, että pieni lapsi erotettaisiin omasta äidistään! Se on täysin julmaa ja törkeää!!! 😠😠😠

– Espoossa on meneillään kauheat skandaalit myös ns.”huostaanotoista” jotka oikeasti ovat lapsikauppaa, lapsikaappauksia, siis englanniksi ”child trafficking” jossa pyörii kova korruptio ja keksityt valeet! Vihollinen on tullut vain tappamaan, varastamaan ja tuhoamaan!!!! Mutta Jeesus tuli siksi että meillä olisi yltäkylläinen elämä!

– Perheessämme on JO kaksi siskoa menehtynyt nuorena! En voi antaa omalle lapselleni tapahtua mitään pahaa, enkä itselleni myöskään!

Lue myös: Seiska: Johanna Tukiainen sieppasi tyttärensä huostaanottopäätöksen jälkeen! – Poliisi etsii karkumatkalla olevaa kohublondia!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]