Kohublondi Johanna Tukiaiselta järkyttävä avautuminen koronaviruksesta

Takavuosien kohujulkkis ja nykyinen evankelista Johanna ”Tuksu” Tukiainen sai hiljattain esikoistyttärensä Paul-kihlattunsa kanssa. Lapsen nimeksi tuli Isabell Linda Evita.

Perhe asuu koronan runtelemassa Tukholmassa. Johanna on aiemmin ottanut rajusti kantaa virukseen ja sen tuomiin rajoituksiin. Nyt kohublondi jatkaa samaa linjaa entistä järkyttävimmillä tekstillä, jonka hän julkaisi Instagram-tilillään.

– Olen tajunnut melkein alusta asti mistä tässä ”korona plandemiassa” on kyse, Tuksu aloittaa päivityksen.

– Voin sanoa että erityisesti myös siksi että olen Johanna Tukiainen, tiedän mistä on kyse kun puhutaan median syöttämästä propagandasta, hän jatkaa.

– Ongelma on se miten huijattavissa ja hyväuskoisia ihmiset ovat! Ei kaikki mitä media sanoo, ole totta! Nyt on sellainen tilanne että maailman globalistit jotka ovat ”lusiferians” ovat maksaneet median ympäri maailmaa levittämään propagandaa eli täyttä valetta.

– Asiasta kuten korona rokotteesta varoittavat monet lääkärit ympäri maailmaa mutta joukkosensuuri on ollut meneillään myös kauan ja tulee pahenemaan (jos Trump estetään somesta niin mitä voidaan tehdä tavalliselle kansalle…..??)

Johanna kertoo, että hän aio missään nimessä ottaa rokotetta perheensä kanssa.

– En ota missään nimessä rokotetta eikä myöskään perheeni!!! Kyseessä ei ole ollut missään vaiheessa ihmisten turvallisuus ja suojelu vaan kyseessä on kontrollointi ja totalitarismi. Eräs kuuluisa kristitty profeetta Dana Coverstone oli saanut kolme ”ismiä” profetiassaan tähän aikaan; kommunismi, natsismi ja fasismi. Älkää eksykö! Kohublondi lataa.

Alla kuvakaappaus Johannan päivityksestä:

Kuvakaappaus Johannan Instagramista

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit