Seiska: Huumerikolliseksi paljastunut Paul pahoinpiteli Johanna Tukiaista joka pakeni turvakotiin: ”Ajattelin monesti, että nyt kuolen”

Tuore Seiska-kertoo lisää yksityiskohtia Johanna Tukiaisen, 42, dramaattisista käänteistä.

Lehti kertoi hiljattain, että Tukiaisen Paul-mies (nimi muutettu) joutui vankilaan ja vauva olisi uudelleensijoitettu. Myöhemmin kävi ilmi, että vauva otettiin sosiaaliviranomaisten haluun parin päivän ajaksi, jonka jälkeen tytär palautettiin tuoreelle äidille.

Johanna kertoo Seiskalle, että marraskuun alussa Paul pahoinpiteli häntä ensimmäisen kerran. Mies nosti Tukiaisen muun muassa seinälle niin, että taulut lensivät alas.

– Hän piti minua myös sängyllä kuin pakkopaidassa, painoi minua alas ja kysyi, ”olenko kiltti tyttö nyt”. Se oli lamauttavaa. Hurjaa. Juoksin pakoon, kunnes hän tarttui minua takaapäin ja paiskasi kauhealla voimalla lattiaan.

– Muistan, että se oli kerrassaan kamalaa. Ajattelin monesti, että ”nyt kuolen”, Johanna sanoo.

Marraskuisen pahoinpitelyn jälkeen Johanna ja Isabelle-tytär muuttivat turvakotiin, jossa Tukiainen on kertonut viettäneensä aikaa kaksi kuukautta.

– Poistuin turvakodista tammikuun alussa. Sosiaaliviranomaiset katsoivat aluksi, että lapsi pitäisi huostaanottaa, mutta sitten he muuttivat mielensä, Johanna kertoo ja sanoo, että tällä hetkellä Isabelle asuu Johannan vanhempien luona väliaikaisesti.

Johannan albaanitaustainen mies on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä alkaen. Kihloihin ex-pari meni viime kesänä, ja Isabelle-tytär syntyi lokakuussa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit