Jesse Kaikuranta avautui pitkään kestäneestä rajusta arvostelusta: ”Olen saanut kuulla olevani, ruma, naisellinen, läski, kummallinen…”

Laulaja Jesse Kaikuranta teki taannoin elämäntapamuutoksen, ja on sittemmin pudottanut painoaan kymmeniä kiloja. Kesän lopussa mies ilmoitti olleensa kolme kuukautta ilman alkoholia.

Nyt Kaikuranta julkaissut itsestään Facebook-kuvan, jossa hän poseeraa pelkästään alushousut jalassa. Kuvan yhteydessä laulaja avautuu kiusaamisesta, jota hän on saanut kuulla koko ikänsä.

– Mä oon koko elämäni saanut kuulla olevani jotain. Ruma, oudonnäköinen, naisellinen, läski, liian erikoinen, kummallinen ja mitä millonkin. Mulla on aina ollut hyvä itsetunto, mutta vahvempaankin kuoreen tulee jossain vaiheessa säröjä, Jesse kirjoittaa.

The Voice of Finland -musiikkikilpailusta tunnetuksi tullut laulaja on kuitenkin saanut löytänyt sisäisen rauhan.

– Ilman niitä säröjä mä en kuitenkaan olis se, mikä nykypäivänä oon. Tänään, 17.10.2021 mä annan valon tulvia säröistä sisään ja annan itselleni rauhan olla vaan mä, Kaikuranta kirjoittaa.

- ILMOITUS -

Jessen päivitys on kerännyt jo hurjat 2,4 tuhatta tykkäystä ja satoja kommentteja. Postaus on saanut monet fanit osoittamaan tukensa laulajalle.

– Oon nähnyt ainoastaan syvää sielukkuutta ja ainutlaatuisuutta tulkintojesi kautta. Olet täyttä totta etkä jotain päälle liimattua. Sitä paitsi, valo todellakin loistaa kirkkaammin noista säröistä, lukemattomiin suuntiin. Kiitos aina niin ihon alle menevistä tulkinnoista, kirjoittaa eräs.

– Yritä unohtaa ikävät kommentit. Olet hieno mies, jolla on sielukas ja kaunis ääni. Rakasta ja kunnioita itseäsi, sinä olet sinä, ole ylpeä itsestäsi, kirjoittaa toinen Facebook-käyttäjä.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]