Janni Hussi ilman filttereitä – tuleva kolmekymppinen avaa tuntojansa

Radio Suomipopin: Aamulypsy -ohjelman juontaja Janni Hussi täyttää ensi kuussa kolmekymmentä vuotta. Janni kertoi olleensa haastateltavana, joka sai hänet pohtimaan omaa elämäänsä ja henkistä kasvua. Vaikka Hussi leikkisästi sanookin, ettei ketään kiinnostaisi lukea hänen kertomuksia, mutta tottakai meitä kiinnostaa ihanaisen Jannin itsetutkiskelu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Janni kirjoittaa näin Instagram -päivityksessään:

”Olin tänään pitkästä aikaa haastattelussa. Oon tehny tosi vähän haastiksia viime aikoina, koska tuntuu että mulla ei oo mitään annettavaa tai kerrottavaa. Ja samalla tuntuu et miks ketään kiinnostais lukea ku kerron jonnin joutavia asioita omasta elämästä. Nyt kuitenkin päivän haastiksen aihe oli niin hyvä, että päätin tarttua tilaisuuteen.

Ja onneks menin. Haastis sai mut nimittäin kaiken tän kohelluksen keskellä miettimään hetken mitä kaikkea tässä onkaan tullut matkan varrella tehtyä. Mä kuitenkin täytän 30 ens kuussa, joka on tietynlainen virstaanpylväs ainakin mulle.

Ehkä suurin kasvu ja kehitys on tapahtunut viimeisen neljän-viiden vuoden sisään. Insta on siitä hauska (ja kammottava) kapistus, että täällä voi aika nopsaan skrollata omaa elämää vuosissa taakse päin. Ja voi jösses miten erilainen ihminen mua katsookaan tuolla takavuosina takaisin. Kyllä mä oon ollu hukassa ja puristanu mailaa aivan liian kovaa. Hirvee paine ”olla jotain”. Jo pelkkä puhetyylikin saa mun korvat punaiseksi.

Varmaan kaikki se liika yrittäminen ollut epävarmuutta, oman paikkansa hakemista ja muutenkin vähän ittensä ettiskelyä. Mut hitto miten paljon helpompaa elämä on kun on ymmärtänyt vähän höllätä. Että mähän oon aika paljon muutakin kun vaan kuori. Että mä oon oikeestaan ihan hyvä tyyppi täällä kaiken alla. Mahtavia oivalluksia, joita elämän erilaiset kokemukset ja varmasti myös ikä tuonut tullessaan. Ja mitä kaikkea vielä onkaan opittavana!

Edelleen tuntuu hullulta miettiä missä mä oon nyt. Kun jotenkin tuntuu, että enhän mä koskaan edes ehtinyt kunnolla lähteä Kuusaalta ja tässä sitä nyt ollaan. Pitäis useemmin pysähtyä hetkeks ja antaa itselleen olalle taputus siitä mitä on jo tehnyt ja saavuttanut, eikä vaan aina kauheella kiireellä rynniä eteenpäin kohti uusia tavotteita ja päämääriä.

Ja kyllähän mulla isoja kehityskohtia on edelleen. Vaikka sitä aina miettii että nyt on opittu jotain, niin aika äkkiä sitä taas huomaa oman vajavaisuutensa. Mut hienoa on, kun sen kanssa oppii elämään ja ymmärtämään sen, ettei täällä koskaan tulekaan valmiiks, eikä tarviikaan tulla.

Täs mä oon. Ilman filttereitä olla möllötän. Semmonen kela tähän päivään.”

Juontajakollega Juho Keskitalo vitsaili Jannin pitkästä kertomuksesta: ”Saaks näihin päivityksiin jonku tiivistelmän alkuun, et voi sit päättää jaksanko lukee kokonaan vai en? Kiitos”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Janni herätti hilpeyttä myös toisella sometarinallaan, jossa hän istuu rapujuhlissa siippansa Joel Harkimon perheen kanssa. Kaikki muut näyttävät pukeutuneen tilaisuutta varten, mutta Janni on saunanraikkaana. Syy ilmeisesti paremmassa puoliskossa, koska Janni kommentoi asiaa näin:

”Ku huomaat et oot _taas_ porukan ainut, jolla jäi kauluspaita kotiin. no mut onneks on saunan jälkeen märkä tukka ja punaset posket. RAVUT MAISTU!

mä vähän kyllä syytän tästä myös @joelharkimo joka unohti kertoa mulle jälleen illan yksityiskohdista…

ehkä mä vielä jonain päivänä opin… vastahan täs on kolme vuotta opeteltu. jos vaikka jouluna sit taas sais jotain muuta niskaan ku verkkarit.”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit