Janni Hussi julkaisi vaalimainoksen Joel Harkimosta – ylistää puolisoaan: ”Mulla on hyvä perstuntuma”

Liike Nytin Helsingin vaalipiirissä ehdolla eduskuntaan oleva Joel Harkimo, 33, saa puolisoltaan Janni Hussilta, 31, paljon kehuja.

Janni julkaisi omalla Instagram-tilillään tänään tiistaina (28.3.) postauksen, jossa hän perustelee miksi ihmisten tulisi äänestää Jollea eduskuntavaaleissa.

– Väittäisin, että mulla on aika hyvä perstuntuma Helsingin vaalipiirin ehdokkaaseen numero 113, Janni kirjoittaa päivityksessään.

Jannin mukaan Joel edustaa samoja arvoja, kuin hän itsekin.

– Muuten oliskin aika vaikee yhteiseloa viettää, jos maailmankatsomukset merkittävästi poikkeais toisistaan. 

Joel saa paljon kehuja kauniimmalta puoliskoltaan.

– Jolle on aivan äärimmäisen kiltti ja hyväntahtoinen ihminen. Tarvittaessa kuitenkin todella jämpti ja jämerä. Oikeudenmukaisuuden tunto on omaa luokkaansa, Janni kirjoittaa.

Janni sanoo, että Joel valitsee aina ensin yhteisen edun ennen omaa etuaan.

– Tää näkyy arjessa mm siten. Että me läheiset tullaan aina ensin olipa tilanne mikä hyvänsä. Vaikka välillä oiskin ihan hyvä, jopa suotavaa miettiä itseään, niin Jolle laittaa aina muut itsensä edelle, Janni kirjoittaa.

Janni kertoo ihailevansa Jollen tapaa paneutua hänelle tärkeisiin asioihin.

– Kun jotain asiaa aletaan selvittää, se sitten selvitetään perinpohjin. Matkaseurana myös aivan parasta, en koskaan tarttee nähtävyyksille Googlea tai matkaopasta. Jos vaan sais tosta kaikesta tiedosta puristettua tiivisteeksi itselle edes desin.., Hussi kirjoittaa.

– Jolle on ehdottomasti ihmisten ihminen. Siinä missä esim. itse haluan välillä erakoitua koiran kanssa mökille, Jolle rakastaa että ympärillä on ihmisiä. Hänen seurassa jokainen tuntee itsensä kuulluksi, nähdyksi ja tärkeäksi, Janni ylistää.

– Oon saanut seurata monta vuotta tätä tyyppiä lähietäisyydeltä. Toi on ylivoimasesti mun lemppari-ihminen!

– Joten jos vaaliteemat osuu ja istuu sun arvojen kanssa yksiin, niin mä voin omalta osaltani taata tämän herran inhimillisen puolen, Janni päättää tekstinsä.

Joelin vaaliteemoja ovat mm. yrittäjyys, talous ja liikunta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit