Iskelmäneuvos Dannyllä, 80, on asiaa: ”Jos elämäni saa jatkua, haluan tehdä…”

Iskelmälegenda Ilkka ”Danny” Lipsanen kertoo, ettei hänen musiikkiuralleen näy loppua.

80-vuotias Iso Dee pohtii asiaa tuoreessa Instagram-päivityksessään.

– Musiikki ja sen esittäminen muodostui minulle elämän tehtäväksi. Sen vuoksi olen koko ikäni seurannut myös kollegoitteni toimintaa. Minua on aina kiinnostanut myös kollegoitteni tavat edetä työssään. Viihde-alan ikätovereitani kuten, Tom Jones, Paul Mc Cartney ja Mick Jaggeria. Esimerkiksi heitä olen seurannut erityisen suurella mielenkiinnolla, koska hekin ovat jatkaneet työtään musiikin parissa tähän päivään saakka, Danny kirjoittaa ja jatkaa:

– Olen päässyt siihen käsitykseen, että he aikovat jatkaa rakasta työtään ja harrastustaan elämänsä loppuun saakka. Olen pannut merkille, että esimerkiksi nämä kyseiset taiteilijat eivät ole toistaiseksi tehneet “viimeistä kiertuettaan”, koska elämä on lahja ja sen pituutta ei kukaan tiedä ennakkoon. En minäkään ole halunnut puhua viimeisestä kiertueestani, vaikka kiertueitani myyneet ovat halunneet dramaattisesti kertoa, että kiertueeni olisi viimeinen. Siis ehkä ei tämäkään. Mene ja tiedä.
Jos elämäni saa jatkua, haluan tehdä, kuten esikuvalliset kollegani; Jatkaa musiikin tekemistä, levyttämistä ja esittämistä viimeiseen hengen vetoon saakka.

Seuraavaksi Dannyn on tarkoitus esiintyä Espanjan lämmössä.

– Hyvät ystävät, olen iloinen, että pääsen viemään musiikin ilosanomaa myös Espanjan-suomalaisille! Päätän nimittäin nyt Kunniakierrokseksi kutsutun juhlakiertueeni Fuengirolaan, Espanjaan 3.3.2023, musiikkineuvos kertoo.

– Ainutkertaisessa konsertissa juhlistan musiikin ja ison kokoonpanon kera uraani sekä taannoista 80-vuotispäivääni ja jatkan perinteisesti uusien, upeiden lahjakkuuksien lanseeraamista show’ssani, Danny julistaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit