Iskelmäkuningas Danny solmi levytyssopimuksen! Poseeraa nyt mustan ja kiiltävän menopelin vierellä: ”Tunnen suurta tyydytystä ja onnellisuutta”!

Iskelmälegenda Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, on solminut levytyssopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa. Uutinen kerrotaan Warnerin verkkosivuilla.

Danny julkaisi myös Instagram-tilillään päivityksen asiaan liittyen.

– Mahtavia uutisia! Olen solminut levytyssopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa. Aisaparinani siellä on lauluntekijä Janne Rintala, ja olemme jo pitkään työstäneet yhdessä uutta musiikkia, jota julkaistaan pian, Danny aloittaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANNY ”ISO D” (@dannyisod)

– Tunnen suurta tyydytystä ja onnellisuutta, kun saan Jannen tekstien kautta katsoa elämää Suomessa ja tulkita hänen musiikkiaan suomalaisille. Saan jälleen kerran olla tekemässä musiikkia kanssaihmisilleni tämän aikakauden mestarismiehen kanssa. Jannen myötä olen saanut astua mestarillisen tarinankertojan kyytiin. Hänen laulunsa herättävät ajatuksia, tunteita ja tunnelmia uudella tavalla, mikä on tärkeää tulkitsijalle, mies jatkaa.

– Sanat ovat laulajalle kuin savi kuvanveistäjälle – laulaja saa puhaltaa niihin hengen. Saan liikkua ja tulkita uudella tasolla. Jannen tasolla! Kansamme rakastaa tarinoita ja lienee sanomattakin selvää, että niin teen minäkin.”

Danny julkaisi myöhemmin myös kuvan, jossa hän poseeraa upean mustan Mercedes Maybach luksusauton vierellä. Laulajalegenda on tunnettu mersumies.

Mökkitie Recordsin pojat noudattivat minut taannoin sopimuksen allekirjoitus-tilaisuuteen varsin upealla menopelillä. Kiitos hulppeasta kyydistä! Perästä kuuluu sano lauluntekijä, Danny kirjoittaa kuvan ohessa.

Lue myös: Seiska: Helmi Loukasmäkeä, 19, ärsyttää hänen ja Dannyn, 78, suhdeutelut: ”Jos ihminen on hyvä, on ihan sama, minkä ikäinen hän on!”

Katso alta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANNY ”ISO D” (@dannyisod)

Dannyn ex-rakas Erika Vikman on myös Mökkitie Recordsin artisti. Olisiko yhteistyötä odotettavissa?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Dannyn nuori naisystävä Helmi Loukasmäki julkaisi äskettäin seksikkäitä kuvia mustissa lateksipöksyissä. Voit katsoa otokset tästä.


Lue myös: 

Danny painottaa Seiskan haastattelussa: ”En ole pitänyt nuorempaa ikää esteenä”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit