Ile Uusivuori kippistelee kaikille faijoille – sai myös aivan mielettömän aamutarjoilun sänkyyn – katso video ja kuvat!

Juontaja Ile Uusivuori halusi nostaa maljan kaikille iseille:

– Cheers faijat. Hyvää isänpäivää kaikille ja etenkin mun faijalle. Tokassa kuvassa Kilu the Kilu the män himself. Love you pops…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ile Uusivuori (@ileuusivuori) jakama julkaisu

Kuvasarjan toisessa kuvassa on myös Ilen isä Kilu.

Ilen puoliso Marja Hintikka oli päivittänyt omaan Instagramiinsa ihania kuvia miehestään lapsiensa kanssa. Ile sai mahtavan aamiaistarjoilun suoraan sänkyyn, josta löytyy video myös. Marja kertoo koskettavasssa julkaisussaan näin:

– Onnea kaikki isät ja isän virkaa elämässään hoitavat! Olette niin tärkeitä!

– Mentiin tänään pojan kanssa klo 9 hallille aamujäille – siellä oli isät rivissä lapsiaan kannustamassa. Yhdellä oli isänpäiväaamiainen take-away-pussissa mukana, kun ei ehtinyt ennen lähtöä syödä.

– Ei muuta kuin hattu päästä – isät jotka olette läsnä, sanoitatte omia ja lastenne tunteita, viette harrastuksiin, touhuatte ja välitätte, halitte ja pussaatte. Ja toiminnallanne kannustatte muitakin tekemään samoin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marja Hintikka (@marjahintikka) jakama julkaisu

– Jättihalit omalle isälleni, joka on koko lapsuuteni hoki, että ”Marjasta tulee kyllä lentokapteeni, jos se vaan haluaa”. Hän loi pohjan rohkeudelle ja itseluottamukselle, jonka voimin edelleen kuljen elämässäni eteenpäin. Kiitos, isä!

– Jättiläispusut Ilelle, joka tekee aivan kaikki ratkaisut elämässään perhe edellä. Tätä kirjoittaessani hän harjaa tuolla olkkarissa tyttäremme hiuksia ja tekee toivottua ponnaria. Lapset ovat aina tervetulleita Ilen syliin ja sanovat, että isälle voi puhua ihan kaikesta.

– Ihailen sitä, miten isyys on Ilelle myös oman perheen yli ulottuvaa kollektiivista välittämistä – futiskentän laidalla kuulen, miten tukea, kannustusta ja kehuja saavat häneltä ihan kaikki lapset.

– Kiitollisena ja arvostaen katselen vierestä isyyttään. Kiitos Ile että olet! Ihanaa Isänpäivää!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit