Hyvinkään ammuskelussa vakavasti loukkaantunut poliisiopiskelija Heidi Foxell pystyy jälleen kävelemään: ”Kyllä se tästä vielä lähtee”!

Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012 vakavasti loukkaantunut poliisiopiskelija Heidi Foxell on kokenut paljon vastoinkäymisiä elämässään.

Heidi kertoi taannoin Seiskalle, että suurin isku ei ole ollut itse ampumisvälikohtaus, vaan sairaalassa tapahtunut hoitovirhe, joka vei hänet pyörätuoliin. Foxell on käynyt läpi myös vahvan lääkeriippuvuuden sekä pitkään jatkuneet leukemiahoidot.

Nyt vastoinkäymiset alkavat kuitenkin toivon mukaan olla takanapäin. Viime aikoina Heidin elämässä on paistanut aurinko. Syyskuussa hän meni naimisiin Noora-rakkaansa kanssa.

Lue lisää: Hyvinkään joukkoammuskelussa haavoittunut poliisi Heidi Foxell meni naimisiin Noora-rakkaansa kanssa – Kuva!

Nyt Heidi on yllättänyt kaikki julkaisemalla Instagram-tililleen videon, jossa hän nousee seisomaan ja kävelee pienen matkan ottamalla samalla autostaan tukea. Toisella videolla Foxell pusuttelee Nooraa seisaaltaan keittiössä.

– Kevällä kokeilin puomikävelyä ensikerran 7 vuoden jälkeen ja se meni silloin kohtuu hyvin. Tarkoitus on ollut ottaa yhteyttä selkäydinpolille ja pyytää fysioterapiaa, mutta se jäi kesällä täysin, Foxell kirjoittaa videon yhteydessä.

– Eilen kävi pieni moka ja olin unohtanu pyörätuolin takaluukkuun, kun heitin Nooran keskustaan. Piti sitten ite käydä se sieltä poimimassa ja sehän onnistui, hän jatkaa.

– Hitsi kyllä se tästä vielä lähtee.

Katso video alapuolelta. Jos upotus ei näy, katso video tästä linkistä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Heidi Foxell 🌈 (@heidifoxell) jakama julkaisu

Heidi kertoi hiljattain jatkavansa poliisiopintojaan, jotka jäivät kymmenen vuotta sitten kesken ampumisvälikohtauksen vuoksi.

– Sairaalassa viettämäni vuodet eivät sammuttaneet liekkiä poliisintyöhön ja haluan edelleen valmistua ammattiin. Moni voi miettiä, miksi en sitten ole valmistunut jo aikoja sitten? Terveyteni ei aiemmin vain ole kestänyt opintojen jatkamista sillä posttraumatic oireet veivät henkisen jaksamiseni vuosiksi aivan nollaan, Heidi kirjoitti Instagram-päivityksessään.

– Uskon, että jotain työtä löytyy mitä pystyn tuolista käsin tekemään, aika näyttää mitä se on.

Hyvinkään ampumisessa loukkaantunut Heidi Foxell aikoo viedä poliisiopintonsa loppuun: ”Uskon, että jotain työtä löytyy mitä pystyn tuolista käsin tekemään”

Heidi Foxel julkaisi pysäyttäviä kuvia arpien peittämästä kehostaan: ”Kaikki tulleet ampumisen takia”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit