Hyvinkään joukkoammuskelussa haavoittunut poliisi Heidi Foxell meni naimisiin Noora-rakkaansa kanssa – Kuva!

Hyvinkään joukkoammuskelussa vakavasti haavoittunut Heidi Foxell, 34, on mennyt naimisiin Noora-rakkaansa, 40, kanssa. Foxel joutui Eero Hiltusen uhriksi Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012.

Heidi on kertoi taannoin Seiskalle, että pahinta kaikessa ei ole ollut itse ampumisvälikohtaus, vaan sairaalassa tapahtunut hoitovirhe, joka vei hänet loppuelämäksi pyörätuoliin. Heidi on käynyt läpi myös vahvan lääkeriippuvuuden sekä rankat ja pitkään jatkuneet leukemiahoidot.

Nyt vastoinkäymiset ovat takanapäin, ja Heidi hehkuu onnea.

Hän julkaisi eilen sunnuntaina (18.9) rakkaudentäyteläisen päivityksen Instagram-tilillään.

– Kun ekan kerran tavattiin, en voinut kuvitellakaan miten paljon mun elämä tulee muuttumaan. Oot saanu mut ulos kuoresta ja puhkeamaan uudestaan kukkaan ja rakastamaan elämistä. Siitä tuun olee aina kiitollinen. En osaa kuvitella enää elämää ilman sua ja siksi oon innoissaan, siitä missä ollaan nyt. Elämä sun kanssa on seikkailua ja on mieletöntä, että saan jakaa mun loppuelämän sun kanssa.

– Oot kaunis, ihana, hauska, huikee organisaattori, upee ja järjestelmällinen, rohkea, fiksu, kunnianhimoinen, kiltti, otat aina muut huomioon ensin ja oot mun elämän Valo! Rakastan sua ja ihanaa et nyt saan kutsua sua mun Vaimoksi, Heidi ylistää Noora-kumppaniaan.

Foxel julkaisi päivityksen yhteydessä myös herkän videon, jossa nähdään helliä hetkiä pariskunnan yhteisestä matkasta videopätkien muodossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Heidi Foxell 🌈 (@heidifoxell) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Heidi julkaisi Instagram tarinat -osiossaan myös kuvan vihkitilaisuudesta, jossa tuore aviopari suutelee toisiaan.

Instagram: @heidifoxell
Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]