Hurja erodraama jatkuu! Nina Garam kertoo että hänen mielenterveys on kaatunut – ei säästele sanojaan Samia kohtaan: ”Ajattelee munallaan!”

Julkkiskokki Sami Garamin ja hänen Nina-vaimonsa kolmevuotinen avioliitto tuli reilu kuukausi sitten päätökseensä. Sami jätti avioerohakemuksen yksin.

Nina syytti Samia aiemmin Facebookissa pettämisestä.

– Sami jätti minut kylmästi. Sami on julma ja paska. Me erotaan nyt. Toivottavasti olette onnellisia Samin kanssa. Se kestää vain hetken, se onni, Nina laukoi.

Myöhemmin Nina avautui erosta myös Seiska-lehdelle.

– Sami oli elämäni rakkaus, enkä ymmärrä miten hän voi olla näin julma. Yhtäkkiä koko liitto onkin loppu, Nina totesi surun murtamana Seiskalle.

Nina kertoi lehdelle eron ottaneen niin koville, että hän oli joutunut jopa sairaalahoitoon.

Lue myös: Seiska: Sami Garamin jättämä Nina-vaimo joutui sairaalahoitoon erokriisin vuoksi – ”En ymmärrä miten Sami voi olla näin julma”

Keskiviikkona (28.12.) Nina avautui jälleen erotuskastaan FB-tilillään. Asiasta uutisoi ensin Metropoli.net.

Päivityksessään Nina antaa ymmärtää, että Samin luonteessa on narsistisia piirteitä.

– Mietin vaan, ettei mies kyllä yhtään muutu, jos ajattelee munallaan. Harmittaa, miten höynäytetyksi oon joutunut, Nina sättii.

– Narsisteista sanotaan, että heillä on ihana puoli ja sitten ei-niin-ihana. Pitäisi varmaan olla onnellinen, kun pääsin eroon paskasta tyypistä, mutta tunteet ei muutu niin nopeasti. Paitsi Samilla, hän jatkaa.

Ninan mukaan pariskunnalla oli vielä kaikki hyvin jokin aikaa sitten. Pian suhde kääntyi kuitenkin päälaelleen, ja Sami alkoi viettää Ninan mukaan yönsä muualla.

– Seuraavaksi jäi kokonaan pois kotoa. Ei ilmoittanut mitään.

Kuva: AOP

Pariskunnalla on mennyt jo lusikatkin jakoon. Nina myös varoittaa Samin asiakkaita päivityksessään.

– Varokaa, asiakkaat! Samilla ei ole omaatuntoa, myötätuntoa tai empatiakykyä. Seksihalut on kyllä kovat eikä yksi nainen riitä, kun pitää saada valloittaa. Samilla on kova pokka, ei häkelly mistään!

– Säälittää seuraavat kumppanit, koska Sami Garam ei pysty uskollisuuteen. Vähän aikaa voi mennä hyvin, sitten se alkaa. Ja tietenkin kieltää kaiken. Sami on läpinäkyvä. Huijaa kaikessa, missä pystyy, Nina lataa.

Nina pahoittelee että hän joutuu purkamaan erodraamaa sosiaalisessa mediassa. Hän sanoo myös, että Samin on otettava vastuu tekemisistään.

– Anteeksi tää purkaus, mutta kai ihminen voi kantaa seuraukset, kun loukkaa toista niin paljon, että mielenterveys kaatuu. Siinä kohtaa Samille tuli kiire karata.

– Olen pettynyt ja matto on vedetty alta. Olimme suunnitelleet Samin kanssa tulevaisuutta vanhuuspäiviä myöten. Kaikki oli petosta! Mitään ei ole enää olemassa! Nina tilittää.

– Mulla tää oleminen on muuttunut täydestä tyhjäksi, ei ole enää suunnitelmia, haaveita eikä unelmia. Yritän pysytellä hengissä, se on vaikeaa… Kaikki oli valhetta ja petosta! Nina kirjoittaa.

Lue myös: Oho! Julkkiskokki Sami Garamin jättämältä Nina-vaimolta raju erotilitys somessa: ”Sami on julma ja paska!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit