Huh! Sini Ariell blokkasi Henny Harjusolan IG:ssä – Kaksikon välille syttyi ilmiriita: ”Kehtaatkin vetää mun lapset tähän sun paskaas!”

Gossip Moms Suomi -sarjastakin tuttu tatuointitaiteilija Sini Ariell, 41, julkaisi aiemmin tällä viikolla transsukupuolisuuteen liittyvän avautumisen Instagram-tilillään.

Sini kirjoitti päivityksessään, että ihmiset syntyvät joko naisiksi tai miehiksi. Hän perusteli mielipidettään muun muassa sillä, että ihmiset eivät voi muuttaa dna:taan.

– Voin kutsua miestä naiseksi, jos hän haluaa, mutta biologisesti hän on edelleen mies. Se on niin yksinkertaista. Tämä ei ole rakettitiedettä tai salaisuus tai mielipide. Tämä on ihmisen biologiaa, Sini kirjoitti postauksessaan.

Monet transihmiset ja seksuaalivähemmistön edustajat ovat pahoittaneet mielensä Sinin postauksesta. Aiemmin muun muassa sukupuolensa Thaimaassa korjannut tosi-tv-tähti Sofia Tuomola vänkäsi asiasta Sinin kanssa.

Lue myös: Sini Ariell sanoi somessa, että ihminen syntyy joko mieheksi tai naiseksi – menetti 4000 euron yhteistyösopimuksen!

Henny Harjusola: ”Mua hirvittää että sulla on lapsia”

Nyt Sinin avautumiseen on ottanut kantaa toinen transnainen, mediapersoona Henny Harjusola.

– Mua hirvittää se fakta että sulla on Sini Ariell lapsia. Me voidaan keskustella kromosomeista kyllä mielellään ja en usko että yksikään transsukupuolinen henkilö olisi kromosomejaan kiltänyt kaikilla meillä ne yleensä kuitenkin on, Henny kirjoitti Instagramissa Sinille.

Sini raivostui Hennyn viestistä.

- ILMOITUS -

– Kehtaatkin vetää mun lapset tähän sun paskaas! Nyt meni kyl sit ihan vitusti yli tää sun touhu. Sietäisit hävetä! Mun lapset tulee kasvamaan ikävä kyllä tässä maailmassa mitä yritetään kynsin hampain pilata, Ariell vastaa.

Lopulta Sini blokkasi Hennyn Instagramissa, koska tämä veti hänen lapset mukaan asiaan.

– Kukaan ei ole Sini uhannut sun lapsia tai sun perhettäs. Mainitsin että mua hirvittää se että sinulla on niitä lapsia koska tää ulosanti on tätä luokkaa. Kyse on sinusta eikä mistään muusta. Kyse on siitä miten sä nyt uhriudut kun pääsit vähän polkemaan meitä vähemmistön edustajia eikä me ollakkaan hiljaa. Se että estit mut kertoo mulla vaan sen että mun faktat oli sen verran vankalla pohjalla että tiesit hävinnees tän tilanteen ennenkun edes alotit, Henny kirjoittaa Instagram Stories -osiossaan.

Asia on on herättänyt myös paljon kiihkeää keskustelua kommenteissa.

- ILMOITUS -

– Ai luoja miten tällaset hennyt sun muut pilaa koko transihmisten maineen. Monta trans ihmistä tunnen ketä ovat ihan normaaleita kansalaisia. Sit on ääripäät joilla homma lipsuu täysin yli, eräs kommentoi.

– Mun mielestä Hennyltä ihan asiaton kommentti. Tässä sen näkee että muka suvaitsevaiset ei voi eikä kykene hyväksymään kaikkien mielipiteitä. Jos et oo samaa mieltä asioista heidän kanssa niin heti seuraa paskamyrsky. Antais asian olla vaan ja antais kaikkien olla sellaisia kuin he ovat, omine mielipiteineen kaikkineen, toinen lataa.

– Kaikki arvostus meni kyllä sua kohtaan. Häpeäisit, eräs somekäyttäjä sanoo Sinille.

– Puhut jatkuvasti faktoista – eikö sekin ole fakta, että sinulla on lapsia? Hennyn kirjoitus on asiallinen ja sisältää ihan varteenotettavia kysymyksiä, joihin et vastaa vaan heität ihmeväitteitä siitä, miten hän ”repii lapset mukaan” ja käytät tägiä ”lastenturvallisuus” vaikka KUKAAN EI UHKAA LAPSESI TURVALLISUUTTA VAIN MAINITSEMALLA, ETTÄ SINULLA ON NIITÄ. Yritä lukea tekstit ajatuksella läpi, jooko, kirjoittaa yksi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]