Helena Koivulta epätoivoinen päivitys! – ”Tarvitsen apua..”

Helena Koivu kerjää jälleen rahaa somessa.

Helena ja Mikko Koivun avioerosotku ja oikeudenkäynti on jatkunut jo pitkään Yhdysvalloissa.

Viime aikoina oikeudessa on käsitelty muun muassa ex-avioparin lasten huoltajuusasioita.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Mikon ja Helenan lapset jäävät asumaan pysyvästi Suomen Turkuun. Lapsiaan ikävöivä Helena kertoi aiemmin ettei hänellä ole varaa palkata asianajajaa.

Nyt Helena on julkaissut Instagram-tilinsä tarinat-osiossa epätoivoisen päivityksen, jossa hän pyytää seuraajiltaan rahaa palkatakseen itselleen asianajajan.

– En koskaan ajatellut, että minun pitäisi tulla tänne kysymään tätä, mutta tarvitsen apuasi. Minulla on 3 päivää aikaa kerätä 8000 dollaria, jotta voin palkata asianajajan. Tällä hetkellä edustan itseäni, eikä minua kuunnella. Minua on kohdeltu kuten minulla ja lapsillani ei olisi oikeuksia ja hän (Mikko) saa kaiken haluamansa. Haluan vain lapseni takaisin. Auta minua taistelemaan heidät takaisin, Helena kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit