Helena Koivu täytti 38 vuotta – kertoo nyt miksi on halunnut puhua eroriidasta julkisesti

NHL-legenda Mikko Koivun virolainen ex-vaimo Helena Koivu julkaisi 38-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi avoimen kirjoituksen Instagram-tililleen.

Helena käy postauksessaan läpi kuluneita viime vuosia, jotka ovat olleet hyvin vaikeita oikeustaiteluiden ja huoltajuuskiistan vuoksi.

– 38 vuotta tuntuu hyvältä, vaikka nämä neljä viimeisintä vuotta ovatkin olleet vaikeita ja niihin on sisältynyt paljon epäoikeudenmukaisuutta. Elämä voi silti olla kaunista, Helena kirjoittaa.

Koivujen julkista erosoppaa eroa on puitu lehdissä paljon, koska Helena on kertonut asioistaan avoimesti. Mikko puolestaan ei ole kommentoinut asiaa ollenkaan.

– Olen jakanut osan tarinastani Instagramissa ja mediassa. En halua keskittyä vain vaikeuksiin, vaan haluan tuoda esille kohtaamiani epäoikeudenmukaisuuksia. On tärkeää pyrkiä oikeudenmukaisuuteen. Toivon, että puhumalla ja jakamalla kokemuksiani voin rohkaista muita vaikeina hetkinä ja auttaa heitä jatkamaan eteenpäin sinnikkäästi.

– Todellinen onni tulee hetkessä elämisestä, tilanteen hyväksymisestä ja ilon löytämisestä nykyhetkessä. Vaikka taistelisit oikeuksistasi ja kestät vaikeuksia, voit silti löytää pieniä, kauniita hetkiä, joita vaalia.

Koivut avioituivat vuonna 2014. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta. Avioero laitettiin vireille jo vuonna 2020, mutta vasta tammikuussa 2024 minnesotalainen tuomioistuin totesi ratkaisussaan, että avioliitto on purettu.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit