Uudet Farmi-kisaajat julkistettiin – mukana muun muassa Veltto Virtanen ja Sampo Kaulanen!

Nelosen Farmi Suomi saa taas jatkoa, kun joukko julkkiksia suuntaavat tänään Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat modernin maailman mukavuuksista ja elävät entisajan malliin askeettisissa olosuhteissa. Joka viikko julkkikset kisaavat erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä tehtävissä, ja häviäjä joutuu jättämään leikin kesken.

Ohjelma kuvataan aiemmilta kausilta tutulla maatilalla, ja myös vanha tuttu pehtoori, Terho Häkkinen jatkaa farmilaisten suorittamien tehtävien tinkimättömänä tuomarina.

Mukana Farmi Suomen seuraavalla kaudella ovat kyläkauppias Sampo Kaulanen, transnainen ja korkeushyppääjä Jade Nyström, yrittäjä Susanna Penttilä, Miss Suomi Essi Unkuri, manageri Meri Aalto, laulaja Helena Lindgren, psykologi ja ex-kansanedustaja Veltto Virtanen, näyttelijä Johanna Puhakka, kokki Teemu Laurell, toimittaja Katri Utula, somepersoona Joona Puhakka, laulaja Mariko Pajalahti sekä hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores.

Lisäksi ohjelmaan tupsahtaa kauden aikana ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen sekä kauneusalan yrittäjä Henny Harjusola. Molemmat ovat tuttuja myös Farmin viime kaudelta. Kumpikin on nyt valmiina ottamaan kunnon revanssin.

Farmia juontaa jälleen tuttuun tapaan jo toista kertaa Susanna Laine.

Ohjelmaa kuvataan noin kolmen viikon ajan, ja koko kisan voittajalle on luvassa 30 000 euron potti.

Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa 2023.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit