Ex-malli Pipsa Hurmerinta myöntää käyneensä pistoshoidoissa: ”Tilalle on tullut roikkuvaa ihoa”

Juontaja, julkkiskokki ja ex-malli Pipsa Hurmerinta kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään turvautuneensa pistoshoitoihin.

Pipsa sai toisen lapsensa viime keväänä. Hän kertoo käyneensä hoidoissa juuri raskauden tuomien ongelmien myötä.

Hyaluronihappohoidot ja botuliinipistokset ovat yleistyneet viime vuosina paljon, eikä ne ole myöskään poissuljettuja tavallisten duunareitten kukkaroilta enää edes hintansa takia.

Pipsa kertoo rehellisesti käväisseensä ottamassa hyaluronia, joka tekee kasvoista kimmoisan ja ikään kuin jäykistää kasvojen löysän ihon.

– Tulin tänne kertomaan teille että kävin kuukausi sitten pienessä käsittelyssä. Raskauden tuomat jäljet näkyy ihossa ja kun kilot on karissut on tilalle tullut roikkuvaa ihoa, Pipsa kirjoittaa.

– Hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ja näin ’palauttaa’ kadonnutta volyymia kasvoille. Vaikutus kestää noin vuoden verran. Miksi haluan kertoa tästä teille? Koska se on mun mielestä reilua, joskus tarvitaan vähän järeämpiä aseita ja mun kohdalla se hetki oli nyt, hän jatkaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pipsa Hurmerinta (@pipsahurmerinta) jakama julkaisu

– Joskus hyvä valo osuu kohille just parkkipaikalla eikä auta kun kiskasta kamera esiin vaikka tukka ei ole nähnyt harjaa pariin päivään ja kasvoilla on vain aurinkorasvan jämät, Pipsa kirjoittaa kuvansa yhteydessä, jossa hän poseeraa täysin ilman ehostusta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit