IS: Niko Ranta-ahon isällä on ulosotossa hurja summa!

Ilta-Sanomat uutisoi, että Katiska-huumepomo Niko Ranta-ahon isällä liikemies Esa Ranta-aholla on ulosotossa 721 333 euroa.

Verosaatavan ulosotto on IS:n mukaan pantu vireille 12. tammikuuta 2021, joka on sama päivämäärä, jolloin Niko otettiin kiinni Espanjassa Katiska 2 -syytteiden takia.

Tamperelainen kiinteistömoguli ja entinen jääkiekkovaikuttaja Esa Ranta-aho oli syyteharkinnassa Katiska 2 -tapauksessa, mutta hän sai lopulta syyttämättäjättämispäätöksen. IS:n mukaan Esa oli joutunut kuulusteluihin, koska ekstaasihuumeeseen yhdistetty rengaskuljetustilaus oli tehty hänen yrityksensä internet-liittymän kautta.

Nikon sisko joutuu syytteeseen Katiska 2 -jutussa törkeästä huumausainerikoksesta, ja hänelle vaaditaan 9 vuoden tuomiota. Esan tytär tuomittiin jo ykkös-Katiska-jutussa 5 kuukauden ehdolliseen vankeuteen törkeästä rahanpesusta.

Niko Ranta-aholle vaaditaan Katiska 2:ssa maksimituomiota, eli 13 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta. Syyttäjät vaativat, että tuomio tulisi edellisen 11 vuoden tuomion päälle, jolloin Niko tuomittaisiin vankeuteen yhteensä 24 vuodeksi.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit