Dannyn touhut Helmin keikalla herättivät ihmetystä – Näin asiaa kommentoi Ilkka Vainio

Iskelmäneuvos Dannyn, 79, ystävä ja suojatti Helmi Loukasmäki, 21, julkaisi kesän alussa laulu-uransa ensimmäisen singlensä. Kyseessä oli cover-versio legendaarisen Taiskan Moi moi vain -kappaleesta.

Loukasmäki teki viime viikonloppuna ensimmäisen live-esiintymisensä, kun hän nousi lavalle Iisveden Rantapaviljongilla. Tottakai myös Iso D oli paikan päällä.

Keikasta löytyy video muun muassa Facebookista. Monia musiikin ystäviä on kuitenkin hämmästyttänyt eräs seikka Dannyn käyttäytymisessä.

Helmi laulaessa Moi moi vain -kappalettaan, Danny istui lavalla kaunottaren vieressä sinisissä verkkareissaan ja heilui sekä taputti käsiään musan tahdissa. Tilanne näytti monien mielestä erikoiselta ja suorastaan kiusalliselta.

Nyt muusikko ja musiikintuottaja Ilkka Vainio on kommentoinut iskelmäneuvoksen käyttäytymistä Facebookissa. Vainion mukaan Danny toimi Helmin ”tanssijana”.

– Danni on Helmyn aikamies go-go tanssipoika jakkaralla. Toimii ja saa olla jo 80v. Täyttä rautaa… Ilkka sinä voit tehdä mitä vaan, kun oot jo kaiken tehnyt. Iloa, ei tää oo niin vakavaa. Niin kuin yks mestari Pauli Hanhiniemi laulaa, Vainio sanaili keikkavideon kommenttiosiossa.

Näet Helmin ja Dannyn esityksen alla olevalta videolta.

Helmi Loukasmäki viihdytti yleisöä ensimmäistä kertaa lavalla – Tuhmat nahkapöksyt varastivat katseet!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]