Suomalaiset ovat kytänneet koronan keskellä ahkerasti Big Brotheria – Kanava julkaisi ohjelman hurjat katsojaluvut!

Tämän kauden Big Brother Suomi on ollut jättimenestys kanavalle. Nelonen tiedotti, että BB:lla on jo yhteensä yli 36 miljoonaa starttia Ruudussa. Jopa 2,9 miljoonaa suomalaista on kytännyt BB-talon tapahtumia.

”Ruudussa 24/7 -palvelun kahta streamia on käynnistetty kauden aikana yhteensä noin 25 miljoonaa kertaa. Keskimäärin 24/7 -streameja startataan noin 350 000 kertaa päivässä.
Nelosen päivittäisten koostejaksojen ja sunnuntain livejen tallenteita on puolestaan käynnistetty Ruudussa yhteensä 4,2 miljoonaa kertaa. Lisäksi ohjelman kohokohdista kerätyt klipit ovat keränneet Ruudussa 7 miljoonaa käynnistystä. Yhteensä Big Brother -sisältöjä on siis käynnistetty pelkästään Ruudussa uskomattomat yli 36 miljoonaa kertaa.”, Nelonen tiedottaa.

BB-talossa finaaliviikko on alkanut ja kilpailussa ovat mukana vielä Arttu, Joel, Paula, Kristiina, Julia ja Olli-Pekka.

Maanantai-illan suorassa lähetyksessä paljastettiin finaaliäänestyksen tilanne. Katsojat äänestävät nyt kenet he haluavat BB:n voittajaksi. Joel oli ylivoimaisessa johdossa ja jyväskyläläismies oli kahminut 42,3% äänistä. Julia puolestaan oli Paulan kanssa pitämässä viimeisiä sijoja.

Ennen ensi sunnuntain finaalilähetystä nähdään vielä jännittäviä hetkiä, sillä kaksi vähiten ääniä saanutta asukasta yllätyshäädetään perjantain ja lauantain suorissa lähetyksissä.

Tällä viikolla BB-talo muuttui tonttupajaksi ja asukkaat joutuvat paketoimaan joululahjoja Hope ry:lle.

BB:n katsojalukuihin ja viihteen kulutukseen ylipäätään vaikuttaa vallitseva koronatilanne, joka lisää mm. tv-ohjelmien ja -sarjojen kulutusta kansalaisten keskuudessa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit