Big Brother: Vili hermostui Timolle bileissä ja haukkui tämän tyhmäksi! – BB-läisiä kidutettiin myös liskodiskolla keskellä yötä!

BB-läiset juhlivat perjantaina RMJ ❤ BB -festareita, jotka järjestettiin asukkaille viikkotehtävän huipennuksena. Bileissä esiintyivät Gasellit ja Stig.

Alkoholiakin oli tarjolla muutama juoma per naama, ja asukkaat joutuivat keskinäisiin riitatilanteisiin, kun viikko sitten uutena asukkaana taloon tullut Vili alkoi tahallaan perjantai-iltana provosoimaan muun muassa Timoa ja Markoa.

– Onko kukaan haastanut sua täällä talossa siitä, että puhut kolme kuukautta kyykäärmeistä ja Afrikasta? Onko kukaan kysynyt, miksi vitussa tästä jauhetaan edelleen? Vili kysyi kiivastuneella äänellä Timolta ja jatkoi:

– En jaksa jauhaa kalkkarokäärmeistä neljättä päivää!

– Olemmeko jauhaneet? Monta kertaa olen jauhanut siitä sun kanssa? Timo ihmetteli.

– Ei sen tarvitse olla minun kanssani, Vili sanoo väliin.

– Aijaa, en saa keskustella muiden kanssa asioista, jotka eivät kiinnosta sinua. Tuo on aika noloa, Timo sivalsi takaisni.

Vili ja Timo kävivät sanasotaa myös ”pankkikeskustelusta”, joka juonsi juurensa siitä, että Timo oli aiemmin sanonut, että pankkiautomaatista voi nostaa myös 15 euroa. Keskustelun jälkeen Vili haukkui Timon tyhmäksi ja perusteli kantaansa sillä, että Timo ei kuuntele hänen mielipiteitä, vaan keskeyttää tämän toistuvasti.

– Pelasta jokainen sieni ja mato, mua ei kiinnosta vittuakaan, Vili huusi Timolla riidan lopuksi.

– Mua ei kiinnosta sun kiinnostamiset”, Timo vastasi takaisin.

Vilin ja Timon välille kehittyi iso sanaharkka. Vili ei myöskään jaksa kuunnella ”käärmejuttuja”. Lopuksi Vili julisti Timon olevan tyhmä. KUVA: NELONEN

Vili hermostui myös Markolle, säkyläläisen ”kehuttua liikaa” aiemmin syömäänsä vegeburgeria ja jaksoi kettuilla Markolle asiasta pitkän aikaa.

“Psykopaatti se on”, kertoi Joel puolestaan mielipiteensä Vilistä.

Myös Paulan, Markon ja Julian välille syntyi kolmiodraamaa, sillä Paula on sairaalloisen mustasukkainen Markosta, sillä talon uusi blondikaunotar näyttää saaneen viime aikoina säkyläläisen sekatyömiehen täyden huomion.

Viime yönä asukkaat joutuivat vielä kärsimään liskojenyöstä, kun Big Brother -talon talossa alkoi yölliset liskodiskot!

Tänään sunnuntaina kaksi uutta asukkaasta häädetään BB-talosta. Vaarassa ovat pudota Julia, Marjatta, Nona ja Vili.

Vili on vaarasssa pudota ja hän saattoi naulata arkkuunsa viimeisen naulan solvaamalla suurta suosiota nauttivaa Timoa. Alkoholinhuuruiset sanaharkat ovat kuitenkin mitä parhainta viihdettä ja ”kontenttia”, joten Vilin pitäisi ehdottamasti vielä jäädä taloon.

Seuraa Ruutu+:n 24/7 -palvelusta miten valmistautuminen iltaan sujuu.

Mainos: Suomen hauskimmat t-paidat saatavilla TÄÄLTÄ.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit