BB-Sinistä tehtiin kantelu valvontalautakuntaan – kertoo nyt miten asiassa kävi: ”Ikävää kiusantekoa”

Big Brother -talossa viime syksynä elämänsä viikossa sekaisin saanut porilainen kohujuristi Sini Liljeqvist paljasti Instagram-tilillään, että hänestä tehtiin kantelu asianajajia valvovaan valvontalautakuntaan.

– Reissuni syksyllä poiki kantelun asianajajia valvovaan valvontalautakuntaan. Sain tänään ratkaisun asiasta.

– Itse kantelu ja vastaukseni sisältö eivät valitettavasti muodostuneet arvioitaviksi seikoiksi, sillä kantelu oli lähetetty tekaistulla nimellä. ”Kantelijan” nimeä ei löytynyt väestörekisteristä. Ilmeisesti tällaista tilannetta ei ole ollut ennen, sillä asia päätyi valvontalautakunnan täysistunnon käsiteltäväksi. Täysistunnon yksitoista jäsentä päättivät yksimielisesti, että ilmeisen väärällä nimellä tehty kantelu jätetään tutkimatta.

Lue myös: IS: BB-Sini hakee lopullista avioeroa yksin

– Vaikka olenkin erittäin mielenkiinnolla odottanut syksystä lähtien valvontalautakunnan ratkaisua kantelussa esitetyistä asioista, en aio valittaa hovioikeuteen, Sini kirjoittaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön , (@aa_sinililjeqvist) jakama julkaisu

Lue myös: Big Brother -kokemus maksoi Sinille avioliiton! – Sinin aviomies hakee Seiskan mukaan avioeroa, kohuasianajajan ollessa vielä talossa!

– No tommonen joo on sitten vissiin ikävää kiusantekoa. Ei siis siinä sinänsä mitään, jos joku haluaa kantelun tehdä ihan puhtaasti muusta tarkoituksesta kuin kiusanteosta, niin saa tehdä tietenkin. Valvontalautakunnan tehtävä on arvioida asianajajan menettelyä ja tiettyjä muitakin seikkoja, joten ei siinä pitäisi olla nokankoputtamista jos joku kannella haluaa. Mutta olis nyt sen verran suoraselkäinen ja kykenisi omalla nimellään sen kantelun tekemään, Sini jatkaa asian puimista vielä julkaisun kommenttiosiossa.

Kuva: Nelonen media

NOSTATTI KOHUN BB-TALOSSA

Sini aiheutti viime syksynä ihmetystä BB-talossa nukkumalla muun muassa lusikassa Artun kanssa. Aviomies ei tästä pitänyt, ja laittoi erohakemuksen menemään. Sini poistui pian tämän jälkeen talosta päiväkirjahuoneen kautta, salaa muilta asukkailta.

Sini on pitänyt yksityiselämänsä pois julkisuudesta Big Brother -talon tapahtumien jälkeen. Kohuasianajaja joutui sivuun myös hänen miehensä omistamasta asianajotoimistosta.

Lue myös: Ohhoh, BB-Sini yrittää myydä vanhan työpaikkansa kalusteita seksillä – Kuvat!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit