IS: BB-Sini hakee lopullista avioeroa yksin

Viime syksynä pahennusta Big Brother-ohjelmassa aiheuttanut Sini Liljeqvist keskeytti kilpailun oltuaan talossa vasta viikon. Poistumisen syynä oli aviomiehen kiikuttama avioerohakemus. Sinin mies oli kyllästynyt vaimonsa tv-sekoiluun.

Lue myös: SINI ON POISTUNUT BIG BROTHER TALOSTA!

Nyt Sini hakee lopullista avioeroa yksin, asiasta kertoi Ilta-Sanomat. Sini jätti lehden mukaan avioeron toisen vaiheen hakemuksen Satakunnan käräjäoikeutteen 6. huhtikuuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by , (@aa_sinililjeqvist)

Porilainen asianajaja aiheutti ihmetystä BB-talossa nukkumalla muun muassa lusikassa Artun kanssa. Aviomies ei ilmeisesti tästä pitänyt, ja laittoi erohakemuksen menemään. Sini poistui pian tämän jälkeen talosta päiväkirjahuoneen kautta, salaa muilta asukkailta.

Sini on pitänyt yksityiselämänsä pois julkisuudesta Big Brother -talon tapahtumien jälkeen. Kohuasianajaja joutui sivuun myös hänen miehensä omistamasta asianajotoimistosta.

Sini ei ole antanut medialle kommentteja avioeroon liittyvistä asioista, mutta nyt hän kommentoi tilannetta Instagram Stories -osiossa.

– Emme tule koskaan kommentoimaan avioeroasiaa millään tavalla. Tämä asia ei kuulu kenellekään muulle kuin meille kahdelle, Sini kirjoitti Instagramissa.

Lue naisen koko päivitys alta:

Instagram: @aa_sinililjeqvist

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit