Big Brother -kokemus maksoi Sinille avioliiton! – Sinin aviomies hakee Seiskan mukaan avioeroa, kohuasianajajan ollessa vielä talossa!

BB-talossa asuva Sini on antanut käytöksellään ja sanomisillaan huonon maineen juristeille.

Nyt häntä odottaa ikävä uutinen Big Brother -talon ulkopuolella. Sinin aviomies nimittäin hakee avioeroa, Satakunnan käräjäoikeus vahvisti asian Seiskalle.

Asianajajana työskentelevän Sinin aviomies hakee Seiska-lehden mukaan avioeroa yksin. Ero on laitettu vireille lehden mukaan viime perjantaina (11.9).

Onko mies kyllästynyt katsomaan vaimonsa sekoilua Big Brother -talossa?

Aviomiehen eron hakemiseen on todennäköisesti vaikuttanut Sinin läheiset välit Artun kanssa. Kaksikko viihtyy talossa lähekkäin, pari on makoillut sylikkäin muun muassa BB-talon makuuhuoneessa ja sohvalla. Lisäksi Sini ja Arttu ovat nukkuneet myös romanttisesti lusikassa! Arttu on 26-vuotias sinkku Oulusta. Sini vaikuttaa olevan hyvin ihastunut Arttuun romanttisessa mielessä.

Monet BB-fanit kokevat että mökkiporukkaan siirtynyttä Minnaa on kiusattu talossa mm. rääväsuinen asianajajan Sinin toimesta.

Arttu ja Sini viihtyvät lähekkäin, Sinin aviomies ei tästä pitänyt. Naisen vasemmassa nimettömässä kimaltelee kihla ja -vihkisormus.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit