Eläinsirkus BB-talossa: OP-lehmä vaati iltalypsyä ja Kessu-koira poltti salaa tupakkaa! – Katso kuvat

Määä!!! Muuuu!!! Kotkot!!! Röfröf!!!

Puolet Big Brother -asukkaista joutuivat muuttumaan maatilan eläimiksi viikkotehtävän ajaksi. BB-talon asukkaat voittivat viime viikkotehtävän, joten heille suotiin kunnia olla BB-talon herroja. Hävinneet BB-mökkiläiset joutuivat pukemaan hauskat eläinpuvut päällensä. Heidän tulee esittää viikkotehtävän ajan röhkiviä ja määkiviä maatilan eläimiä.

Meno BB-maatilalla onkin ollut melkoista sirkusta. Eilen illalla lehmää esittävä Olli-Pekka vaati maatilan isännältä Artulta iltalypsyä! Koiraksi pukeutunut Sami taas on pitkin viikkoa varastellut kahvia ja herkkupaloja talon keittiöstä. Marko on myös silloin tällöin tarjonnut Kessu-koiralle kessua. Aikamoista rakkautta koiraa kohtaa.

OP-lehmä vaati iltalypsäntää.

Marko improvisoi edestakaisin ranneliikkeellä Artulla miten lypseminen kuuluu tehdä. Tästä ihmiset kuin eläimetkin repesivät nauruun.

- ILMOITUS -

Marko on ruokkinut Kessu-koiraa ajoittain kahvilla ja tupakalla! Marko jätti tahallaan valkoisen kahvimukin keittiön pöydälle ja poistui keittiöstä sekä kehotti koiraa vahtimaan mukia.

- ILMOITUS -

Kessu-koira on siitä erikoinen koira että sille maistuu myös tupakka. Marko pudotti koiralle tupakan maahan, ja käveli pois paikalta Sasa mukanaan.

BB-maatilan eläimet ovat myös harvinaisen tuhmia. Niko-polle innostui tänä aamuna nipistelemään ja hieromaan Markon tissejä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]