Ravintoloitsijat elävät veitsi kurkulla – Huippukokki Arto Rastas avautui koronarajoitusten aiheuttamasta tuhosta: ”Poliittista huoraamista sen oksettavimmassa muodossa”

Koronapandemia on ajanut muun muassa ravintola-alan ahtaalle, ja monet pienemmät yrittäjät elävät veitsi kurkulla peläten samalla seuraavia rajoituksia.

Useita ravintoloita omistava keittiömestari Arto Rastas avautui koronarajoitusten aiheuttamasta ahdingosta Instagram-tilillään. Monet somekäyttäjät ja julkkikset ovat jakaneet Arton päivityksen omalla Instagram-tilillään, ja pyytäneet seuraajiaan lukemaan tekstin.

– Ensimmäistä kertaa mulla on urani aikana fiilis, että turhautuminen ja väsyminen on ajanut innostuksen ja uuden luomisen yli. En ole luovuttaja. En nyt enkä tulevaisuudessa, mutta rehellisyyden nimissä nyt on raskasta. 2 vuotta ja joka toinen kuukausi eri pelisäännöt. Tästä noustaan vielä kyllä, Rastas aloittaa päivityksensä.

– En kertakaikkiaan ymmärrä kuinka lähes 100000 matkailu- ja ravintola-alalla työskentelevää ihmistä ollaan valmiita uhraamaan kerta toisensa jälkeen.

Arto osoittaa sormella päättäjiä, jotka ovat ajaneet alan ihmiset epätoivon partaalle.

– Onko teistä @kiurukrista kukaan miettinyt millaisessa tilassa nämä koko ajan veitsi kurkulla elävät ravintola- ja matkailualan työntekijät sekä yrittäjät ovat.
Minä olen ja minä tiedän. He eivät voi hyvin ja tuota sairas kuormaa on tulossa täältäkin ihan saavi tolkulla. Tarinoita olisi kerrottavaksi vaikka kuinka paljon..

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

- ILMOITUS -

Huippukokin mukaan ministerit yrittävät samaan aikaan kalastella ääniä tuleviin vaaleihin.

– Ei tarvitse olla Einstein ymmärtääkseen, että todellisuudessa kyseessä on silmänkääntötemppu, jolla näytetään, että jotain tehdään jotta kansalta saataisiin kerättyä ääniä vaaleissa ja hyväksyntää toimiin.

– Minun silmissä tämä on poliittista huoraamista sen oksettavimmassa muodossa. Muiden uhraaminen oman edun tavoitteluna on äärimmäinen tapa toimia ja se on myös verrattavissa narsismiin. Tähän kun lisätään vielä, että sosiaali- ja terveysvaliokunnan demari edustajat tekivät oikein julkisen tiedotteen, jossa he yhteen ääneen huutavat Krista Kiurun toiminnan pelastaneen tuhansien suomalaisten hengen niin toiminta alkaa tuntua pelottavalta lahkomaiselta käyttäytymiseltä, jossa kädet laitetaan illan päätteeksi yhteen ja huudetaan kolme kertaa hurraa!

– Sen sijaan matkailu- ja ravintola-alalle tarvittavista tukipaketeista ei hiiskuta mitään. Ravintolat pidetään löyhässä hirressä ja odotetaan, että porukka sulaa tarpeeksi alas. Sitten vielä demari pohjainen Restel ilmoittaa kovaan ääneen halukkuudesta ostaa ravintoloita pois kuleksimasta. Oksettavaa!!!

- ILMOITUS -

Rastas vaatii, että ravintola-alan rajoitukset on purettava heti tai menetykset on korvattava.

– Rajoitukset on purettava tai menetykset korvattava!!
Voimme vain kadehtien katsoa täältä Suomen hyvinvointivaltiosta kuinka esimerkiksi Norjan ja Tanskan valtiot ovat asiat hoitaneet…

Julkaisun lopussa Rastas kritisoi myös Sanna Marinin aiempia kommentteja, joissa pääministeri on todennut suomalaisten olevan samassa veneessä. Hän nostaa esiin Marinin hurjan 17 tuhannen euron kuukausipalkan.

– Ja kun @sannamarin sanoo, että samassa veneessä tässä ollaan niin vitut. Ei olla. Sun veneessä on Sanna joka kuukausi melkein 17 kiloa riihikuivaa rahaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Arto Rastas (@artorastas) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]