Anja Aavikko kertoo Seiskassa: Joku oli tyhjentänyt hänen kuolleen tyttärensä huoneistoa – Isännöitsijä vaihtoi lukot: ”Täällä ei enää Mersu-kuskit pihassa käy”

Vuoden 1977 Miss Suomi Armi Aavikko kuoli 2. tammikuuta vuonna 2002.

Armin kanssa salasuhteessa pitkään ollutta iskelmäneuvos Ilkka ”Danny” Lipsasta, 78, haastateltiin hiljattain Yle Radio Suomessa, jossa vietettiin Suurta Armi-iltaa.

Danny on loukannut ulostuloillaan ja väitteillään Armin perhettä ja ystäviä.

Armin äiti Anja Aavikko, 93, avautui tuoreessa Seiska-lehdessä asiasta, ja kertoi joutuvansa turvautumaan rauhoittavaan lääkitykseen kohuotsikoiden takia, joissa Danny on puhunut Armista. Anjan mukaan Dannyn pitäisi lopettaa hänen tyttärensä haudalla hyppiminen, ja jättää Armi jo rauhaan.

Lue myös: Seiska: Armi Aavikon 93-vuotias äiti on joutunut ottamaan rauhoittavia lääkkeitä Dannyn puheiden takia!

Tavaraa kadonnut kuolinpesästä

Anja kertoo lehdelle myös, miten hän oli käynyt tyttärensä asunnolla kaksi viikkoa tämän kuoleman jälkeen, ja huomannut samalla, että joku oli käynyt tyhjentämässä huoneistoa Armin tavaroista. Kuolinpesästä on äidin mukaan hävinnyt kännykkä, tietokone ja albumit.

– En tiedä, kuka ne oli vienyt. Isännöitsijä vaihtoi heti lukot ja totesi, että täällä ei enää Mersu-kuskit pihassa käy, Anja jyrähtää Seiskalle.

Danny on tunnettu mersumies.

Lue myös: IS: Armi Aavikon lähipiiri kiistää Dannyn väitteet naimisiinmenosta: ”Lupaukset haihtuivat ilmaan”

Isännöitsijä löysi turkkiin kääriytyneen ruumiin

Anja muistelee Seiskassa myös aikaa, jolloin hän menetti rakkaan tyttärensä. Armi oli ollut ennen kuolemaansa viettämässä joulua äitinsä luona.

– Armi lähti kotiinsa uudeksi vuodeksi. Kun hän ei vastannut puheluihini, huolestuin. Lopulta soitin isännöitsijälle, joka sitten löysi turkkiin kääriytyneen tyttäreni kuolleena. Silloin minulta meni jalat alta, Anja kertoo.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit