PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Seiska: Armi Aavikon 93-vuotias äiti on joutunut ottamaan rauhoittavia lääkkeitä Dannyn puheiden takia!

Vuonna 2002 kuolleen laulaja ja missi Armi Aavikon äiti Anja Aavikko, 93, avasi sanaisen arkkunsa tuoreessa Seiska-lehdessä.

Anjaa surettaa hänen edesmenneestä tyttärestään tehdyt viime aikaiset lehtiotsikot, joihin liittyy iskelmäneuvos Danny, 78.

– Armin kuolemasta tulee tammikuussa 20 vuotta, ja haluaisin lopultakin, että tyttäreni saisi nukkua ikiuntaan rauhassa. Antaisi minun ja myös Armin sisarusten elää ilman jatkuvaa tuskaa, Anja Aavikko kertoo Seiskassa.

– Se ei ole kuitenkaan mahdollista niin kauan kuin Danny nostaa omia tarinoitaan julkisuuteen.

- ILMOITUS -

Anja on ollut niin järkyttynyt Dannyn puheista, että hän on joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkitystä.

– Danny voisi vihdoinkin lopettaa Armin haudalla hyppimisen. Eikö tällä vaarilla ole muita meriittejä esiintyä julkisuudessa kuin minun rakas tyttäreni? Mikä kuningas hän luulee olevansa, kun parjaa vainajaa, Anja lataa.

– Hän tuhosi tyttäreni elämän rikkomalla luottavaisen ja puhtaan sielun.

Dannyn kertoi viime viikolla Yleisradion haastattelussa, että hän oli valmis menemään Armin kanssa naimisiin. Ehtona oli, että Armi lopettaisi viinan juomisen ja jättäisi kaveriporukkansa. Dannyn mukaan Armi ei kuitenkaan todennäköisesti olisi pystynyt siihen.

– Sanoin, että sitten me emme myöskään mene naimisiin. Valitse jompikumpi: tämä seurue, jonka kanssa nyt vietät elämääsi tai sitten meidän kahden tie, joka olisi voinut muodostua hyvin kauniiksi ja hienoksi, Danny kertoo vastanneensa.

Anja kiistää Seiskalle, että asia pitää paikkansa.

- ILMOITUS -

– Tämä ei ole totta, Anja sanoo ja lyö nyrkillä pöytää.

Kuva: danny.fi


Lue myös:

Seiska: Danny väittää ettei hän sauno Helmin kanssa yhdessä: ”Miesten- ja naistenvuoro erikseen”

Dannyn läheinen ystävä Helmi Loukasmäki julkaisi tuoreen kuvan – yhdennäköisyys Erika Vikmanin ja Armi Aavikon kanssa kasvaa!

- ILMOITUS -

Ohhoh! Helmi Loukasmäki sai kunnon kyydit Dannylta!? – Kuva

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
35 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Siru Tammi
Siru Tammi
3 kuukautta sitten

Danny on iljettävä vanha sika. Kuinka monta nuorta naista hän on mahdollisesti uransa aikana rikkonut ja nöyryyttänyt? Nyt tämä Helmi vai mikä nimi olikaan, on vain kirsikka mätäkakun päällä. Ei ilmeisesti mitään rajaa tällä ”musiikkineuvoksella”
Voin pahoin pelkän naamankin näkemisestä

Jussi Juonio
Jussi Juonio
3 kuukautta sitten

Mielestäni Danny on menestynyt syystä että hän on ollut tukemassa uusia laulajia. Hänen kiertueen mukana on ollut moni artisti.Danny ei ole kadehtinut eikä pelännyt josko joku on parempi kuin hän. Tämä on minun näkemys ja nostan hattua hänelle.

Lentsu
Lentsu
3 kuukautta sitten

Viihdemaailman hyväksikäyttötapauksista saisi dokkarin aikaan.

Teri
Teri
3 kuukautta sitten

Armia nuo kainaloiset koittavat imitoida. Mistä niitä riittääkin. Oli jo aikakin tälle ulostulolle. Miehillä kovat luulot eikä lainkaan ITSEKRIITTISYYTTÄ.

Julle
Julle
3 kuukautta sitten

Satusetä on ehkä sopiva nimitys kun Dännystä on kysymys. Jokin aika sitten hän kertoili avioliitostaan . Toinen osapuoli eli ex vaimo ihmetteli juttuja ja sanoi ettei niissä ole päätä eikä häntää. Nyt tämä Armin juttu,viaton nuori todella kaunis nainen uhrautui ja uskoi kaiken sen mitä hänelle syötettiin. Näin toimii vilpitön ja rehellinen ihminen. Siihenkö sotkeentuu rakkaus vielä mukaan ,niin liikutaan jo vaarallisilla vesillä. Sitten tämä setämies kerskailee vielä kymmenien vuosien jälkeen miten hän lateli ehtoja. Ois kiitollinen joka hetkestä jonka Armi jaksoi häntä katsella.Vanhempana ja kokeneempana oli Dannyn helppoa höynäyttää viatonta nuorta naista. Jättäs nyt edes Armin suvun rauhaan. Sääli mitä vanha äitikin joutuu vielä kokemaan.

Mummeli
Mummeli
Vastaa  Julle
3 kuukautta sitten

Mistäpä kuka ulkopuolinen tietää kahden ihmisen asioita. Jos avioliittoehto raittius ja uusi seura, mitä ihmettä siinä on? Kaikkihan tiesi Aavikon alkoholiongelman.

Teri
Teri
Vastaa  Mummeli
3 kuukautta sitten

Mahtoiko se Alko ongelma alkaa juuri rikotuista lupauksista ja vuosien kulumisesta odotellessa lehmien lentävän? Mietipä sitä??

RH
RH
Vastaa  Mummeli
3 kuukautta sitten

Alkoholiongelma taisi tulla vasta sitten, kun Armi tajusi, että Danny on höynäyttänyt häntä vuosikausia.

S-mat
S-mat
3 kuukautta sitten

Voi voi sentään. Jättäisi nyt Seiska vanhan äidin rauhaan eikä lypsäisi vielä iäkkäältä naiselta haastatteluja. Mistäköhän valheista hän Dannya syyttää? Avioliittolupauksistako? Lemmenvalat ovat maailman rikotuimmat valat. Ei normaalin ihmisen maailma sellaisiin kaadu.
Armin alamäki alkoi siskon itsemurhasta. Mitä tapahtui Armin ja Dannyn välillä, siitä ei tiedä enää kuin Danny.

Surkuhupaisaa on, että Armi-illan haastattelussa Armia 10 vuotta nuorempi sisko ei muistanut haastattelussa juuri mitään, mutta sen ”muistaa”, että Danny lupasi avioliittoa. Minä kyllä epäilen muistikuvaa. Sen uskon, että Armi on tulkinnut Dannyn puheet siten, että avioerolupaus olisi tarkoittanut samalla uutta avioliittolupausta. Ihmisen muisti on sangen selektiivinen ja muiden sanomat muuttuvat herkästi itse kuulluksi. Lopettaisitte jo Dannyn syyttelyn.

Että näin
Että näin
Vastaa  S-mat
3 kuukautta sitten

Eli jos herkän ja hauraan ihmisen maailma kaatuu lemmenvalojen rikkomiseen toisen osapuolen taholta, hän on mielestäsi epänormaali?! Mene sanomaan tuo Armin lähiomaisille tai niille lukemattomille ihmisille, joiden maailma on kaatunut avioliiton tai suhteen särkymisen myötä – syynä vastapuolen valheet, esittäminen ja petturuus!!!!!!!! Tiedätkö, kuinka moni ihminen on niiden myötä täällä päivänsä päättänyt?! Oma avioliittoni särkyi vastapuolen valheisiin ja petturuuteen 23 yhteisen vuoden jälkeen, ja se otti niin lujille, että jouduin pysyvälle työkyvyttömyyseläkkeelle ja vuosikausien terapiaan!!! Taidat itse olla joku täydellinen tunneinvalidi, jonka ”arvomaailmassa” pettämiset ja valojen rikkomiset kuuluvat normaaliin päiväjärjestykseen. Mitähän se kertoo sinusta ja moraalistasi?!

Tara
Tara
Vastaa  S-mat
3 kuukautta sitten

Ikävää, ettei Armi osannut suhtautua yhtä kyynisesti näihin rikottuihin lemmenvaloihin kuin sinä. Armi oli todella herkkä ja niin ulkoisesti kuin sielultaan ja sydämeltäänkin erittäin kaunis nainen, jonka mielen mursivat vuosikymmenien hyväksikäyttö ja syvä ja raskas pettyminen ihmiseen, jota hän vilpittömästi rakasti. Kaikki tämä yhdessä rakkaan sisaren itsemurhan kanssa oli liikaa, Armin herkkä psyyke särkyi. Toisen ihmisen mielen murtumisessa ja siitä johtuvassa sairastumisessa ei ole yhtään mitään vähättelemistä tai pilkkaamista. Ihmiset ovat erilaisia, joidenkin kyky käsitellä tunne-elämän pettymyksiä ja tragedioita on suurempi ja psyyke vahvempi kuin toisten. Hyvin moni sydän särkyy pirstaleiksi näissä draamoissa, eikä läheskään kaikilla ole voimia nousta siitä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Haavat ja arvet saattavat olla niin hirvittävän syvät, etteivät ne parane milloinkaan. Moni elämä on tuhoutunut. Näin kävi myös Armille.

Monni
Monni
Vastaa  Tara
3 kuukautta sitten

Kiitos tästä kommentista.

Tara
Tara
Vastaa  Monni
3 kuukautta sitten

Kiitos itsellesi, Monni! 🙂

Kuuluuko sulle...
Kuuluuko sulle...
3 kuukautta sitten

Kuvottava setämies!!! Kehtaa pomppia toisen haudalla!!! Eikö satuttanut Armia tarpeeksi tämän eläessä? Jotain rajaa!!

Että näin
Että näin
Vastaa  Kuuluuko sulle...
3 kuukautta sitten

Bravo!!!!!!

Mummeli
Mummeli
Vastaa  Kuuluuko sulle...
3 kuukautta sitten

Mistä sinä tuon tiedät? Olitko heidän olkapäällä kuuntekemassa ja katsomassa? Julkisuuden henkilöstä puhutaan hänen kuoltuaankin , se vaan on näin. Eikä tuo pahaa pujettakaan ole Armista. Kaikkihan tiesivät hänen alkoholiongelmastaan. Miksi syytätte Dannya? Kaksi aikuista ihmistä tietävät/ tiesivät oman elämänsä laadun ja tavoitteet

Tosiaankin...
Tosiaankin...
3 kuukautta sitten

Todella törkeitä nämä Dannyn väitteet, että Armi muka olisikin kosinut HÄNTÄ ja hän olisi sitten armollisesti suostunut menemään tämän kanssa naimisiin, jos Armi jättää viinan!!! Kun jo vuosikymmeniä on tiedetty, kuinka asia todellisuudessa oli, tiedetty Dannyn täysin katteettomista lupauksista, joihin Armi uskoi ja uskoi!!! Että tuolla Äijällä on otsaa!!!!!!!!

S-mat
S-mat
Vastaa  Tosiaankin...
3 kuukautta sitten

Tiedetty? Mistä lähteistä? Kenties nuoren tytön pakkomielteisistä tulkinnoista. Hän halusi naimisiin niin kiihkeästi, että loi kenties omia tulkintojaan ns. avioliittolupauksista. Danny tuskin on mennyt suoraan sanomaan Armin äidille tai siskolle menevänsä naimisiin Armin kanssa, vaikka nuo muuta väittävätkin. Totuus on se, että vain Dannylla on ensikäden tieto heidän kahdenvälisistä keskusteluistaan. Joten eiköhän jo jätetä Danny-vanhus rauhaan.

Tosiaankin...
Tosiaankin...
Vastaa  S-mat
3 kuukautta sitten

Jätetään Danny-vanhus heti rauhaan, kun HÄN jättää Armin rauhaan ja lakkaa vihdoinkin tanssimasta toisen haudalla ja ratsastamasta julkisuudessa Armin muistolla!! Ja sepittelemästä valheitaan omaa nahkaansa suojellakseen!!! Eiköhän ne Armin läheiset, jotka vuoronperään ovat kertoneet julkisuudessa omat tarinansa, tiedä sen totuuden huomattavasti paremmin kuin sinä siellä!! Kyllä minä uskon, että Armin äiti ja sisar, joihin hänellä oli hyvin lämpimät välit, totuuden tietävät!!! Danny on Narsisti isolla n:llä!!! Naisten pitää häntä palvoa ja jumaloida, ketään muuta ei saanut Armillakaan olla, silti heitti Armin menemään kuin käytetyn paperipussin!!!

Että näin
Että näin
Vastaa  S-mat
3 kuukautta sitten

Ei täällä kukaan väitä, että Danny olisi mennyt sanomaan Armin äidille tai siskolle menevänsä naimisiin Armin kanssa. Eivätkä äiti ja sisar sitä väitä! Luonnollisesti Armi on itse kertonut läheisilleen Dannyn katteettomista lupauksista. Käytä nyt sinäkin edes vähän päätäsi, kerta täällä muiden käytöstä haukut.

Tosiaankin...
Tosiaankin...
3 kuukautta sitten

”Hän tuhosi tyttäreni elämän rikkomalla luottavaisen ja puhtaan sielun.” Tämä!!!!!!!! Hyvä Anja, vihdoin ja viimein on totuus sanottu julkisesti!!! Se totuus, jonka jokainen vähänkin ajattelukykyä omaava kyllä jo tietää!!!!!!

Reino Tossu
Reino Tossu
3 kuukautta sitten

Hyvä Anja, hienoa, että nostit faktat pöytään, uskon, että suuri osa Suomalaisista on kanssasi samaa mieltä.

Monni
Monni
Vastaa  Reino Tossu
3 kuukautta sitten

Kyllä. Danny on mielestäni aina ollut vastenmielinen niljake.

Tuffi
Tuffi
Vastaa  Monni
3 kuukautta sitten

Nii – vanhempana korostuu vaan enemmän/YÄK

Pertti Ylikontiola
Pertti Ylikontiola
Vastaa  Monni
3 kuukautta sitten

Enpä oo fanittanu Dania enää 20 vuoteen, ukon temput on jo nähty. Ei keikoilla enää ja kanava vahtuu heti, jos tuon biisejä tulee.

Maalainen
Maalainen
Vastaa  Pertti Ylikontiola
3 kuukautta sitten

Kävi aikoinaan joskus kymmenisen vuotta sitten seurueineen meidän kylän silloisessa kaameassa keskikaljakapakassa keikalla. Ei ole kyseistä kapakkaa pystyssä enää, mutta jos sellaisessa täytyi keikkailla, ei varmasti hyvin mennyt enää herralla viihteen saralla. En käynyt katsomassa. Vastenmielinen tyyppi. Armin kohtalo surettaa.

S-mat
S-mat
Vastaa  Reino Tossu
3 kuukautta sitten

Hienoa, Seiska, kun Armin elämän repostelu ei riittänyt vaan nyt pitää kiusata vielä iäkästä äitiäkin näillä haastatteluilla. Varsinaista luiden kaluamista.

ursulat,
ursulat,
3 kuukautta sitten

Danny on vastenmielinen vanhus.

Täysin kyllästynyt
Täysin kyllästynyt
Vastaa  ursulat,
3 kuukautta sitten

Danny lakkaa alapeukuttamasta. Menepäs päiväunille, noin vanhana on hyvä ottaa välillä pienet nokoset! Jaksat sitten Helmisi kanssa illalla kaikenlaista puurtamista vähän paremmin!

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
3 kuukautta sitten

Papparainen voisi nyt vaieta ja keskittyä Helmiinsä. Todella ikävää tuottaa vanhalle Armin äidille mielipahaa. Dannyllä on nyt hirvittävä tarve tehdä tiliä elämästään, toki on unohtanut osittain totuuden.

S-mat
S-mat
Vastaa  Ihmetystä riittää
3 kuukautta sitten

Miksi Dannya nyt syytetään asioiden kaivelusta? Syyttäkää YLEä, joka päätti tehdä Armin elämästä audiodraaman ja puffasi sitä näyttävästi mediassa. YLE on ollut se. Joka on pyytänyt Dannyn omaan Armi-iltaansa Ile Vainion kanssa. Ja iltapäivälehdet ovat sitten repineet sen johdosta omat haastattelussa. Koska audiodraama perustui haastatteluihin ja Armin elämänkertakirjaan, olisi ollut outoa, jos Danny olisi kieltäytynyt haastatteluista.
En ole Danny-fani, mutta alkaa ärsyttää tämä lynkkausmieliala, jolle ei ole muita perusteita kuin huhupuheet. Varmasti jokainen ihminen on joutunut jossain elämänsä vaiheessa tilanteeseen, jossa lemmenvalat eivät olekaan toteutuneet, mutta ei niistä tällaista kansallista syytettä ole nostettu. Käyttäytykää nyt aikuisten ihmisten tavoin eikä kuin keskiaikaiset ignorantit.

Että näin
Että näin
Vastaa  S-mat
3 kuukautta sitten

Kyllä niistä haastatteluista voi aina kieltäytyä. Tuskinpa kukaan olisi pitänyt sitä outona, jos Danny olisi sanonut YLE:lle, että hän haluaa jo antaa Armin levätä rauhassa ja kunnioittaa hänen muistoaan. Varsinkin kun herra on henkilökohtaisesti mennyt lupaamaan tämän Armin äidille. Fiksu ja sivistynyt ihminen olisi tässä vaiheessa jo lopettanut asioiden julkisen rääpimisen.

AH
AH
Vastaa  S-mat
3 kuukautta sitten

S-mat, olen aivan samaa mieltä. En kanssa ketään puolustele, mutta nämä ”asioista tietäväisten” jutut ja haukkumiset ovat aivan lapsellista touhua. Ja kun useampi teistä tietävistä perustaa mielipiteensä lukemistensa perusteella. Danny ja Armi tietävät nämä asiat parhaiten. Ja niin kuin S-matkin sanoi, näitä vastaavanlaisia ”Armi-Danny” suhteita on vaikka kuinka ja tulee olemaan. Se on elämää. Toinen kestää eron paremmin kuin toinen ja elämän muut vastoinkäymiset. Toiselle se on vaikeampaa. Toinen tarttuu murheissaan pulloon, toinen ei. Meitä on erilaisia ihmisiä, jotka käsittelevät asiat omalla tavallaan. Mutta ei sentään ihan jokainen pulloon tartu, vaan selvittää asiat muulla tavalla, terapialla, ystävien ym. avulla.
On sitten ollut mitä lupauksia tnv. tahansa Dannyn ja Armin suhteessa, niitä rakkaudessa ja elämässä tapahtuu, turhaan tässä nyt kaikki kaatuu Dannyn niskaan. En ymmärrä miksi tämä suhde saa näin suuret mitta suhteet. Yksi tällainen love story, jossa toinen on varattu. Tällaisia suhteita on koko ajan meidän keskuudessamme ja avioliittoja kaatuu. Nyt ihmiset, antakaa olla.

Kokemusta on
Kokemusta on
Vastaa  Ihmetystä riittää
3 kuukautta sitten

Ei Danny enää etsimälläkään löydä Armin kaltaisia upeaa vaaleaverikkö. Mitä tulekaan hänen mieleen nähdessään Armin upeta kasvot telkkarista. Hampputukka aina vain etsii kauniita vaaleaveriköitä. Älä pilaa enää tämän Loukasmäen elämää, istu kiikkustuoliin huiloomaan, itsemurhia tulee vähemmäkin. Onko Dannyllä omaatuntoa ollenkaa, rahan perässä roikuit Liisa ssa, jäi lapset jne. Kyllä sulla pokkaa Danny riittää. Wilkman sentään ymmärsi, että pärjää omillaan. Ilettää!!!,

Yks mmummo
Yks mmummo
Vastaa  Kokemusta on
3 kuukautta sitten

Hei haloo Danny! Koitas nyt jo vanheta ihan oikeesti ja lopeta näitten nuorten naisten kaa hilluminen. Koska nyt tuon ikäisen ÄIJÄN olemus ehkä ei kiinnosta vaan se on rahapussi joka vetää puoleensa. Ja sinä Danny parannat vaan silmiäs ja kuolata että voi kun vielä pystyis jot!!!!!

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: