Arman Alizad hankki kalliin luksusauton – Kuva

TV-tähti Arman Alizad kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussaan hankkineensa Bentley Continental GT -ökyauton. Kyseinen menopeli maksaa uutena halvimmillaan noin puoli miljoonaa euroa.

Armanin Continental GT on vuoden 2006 Mansory Edition. Auto kiihtyy 4,8 sekunnissa sataseen ja kuluttaa kaupunkiajossa hurjat 26 litraa satasella.

Auton V12-moottori tuottaa yli 500 heppaa.

– Viime viikolla toteutin yhden mun elämänmittaisista haaveistani. Vuosi sitten me ostettiin mun avovaimolle Senaylle Bilbutikenista auto ja nyt oli mun vuoro käydä ostoksilla. Lapsesta saakka mä muistan miten jähmetyin aina kun automaailman klassikot meni kadulla ohi. Osoitin sormella ja sanoin ”isi kato”, Arman kertoo Instagramissa.

– Koin, että olen sopivan ikäinen hankkimaan tällaisen Bentleyn. Kun täytin 50 vuotta, olen alkanut enemmän miettiä aikuiselämän nautintoja. Jos en toteuta haaveitani nyt, tuskin tartun niihin myöhemminkään, Arman totesi Seiskalle.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]