Anniina Valtonen julkaisi paljonpuhuvan raskauskuvan: ”jäänee tämän säälähetyksen jälkeen ansaitulle tauolle”

Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu ilopilleri ja meteorologi Anniina Valtonen, 33, kertoo tuoreessa Instagram-postauksessaan, että hänen pukeutumisensa tulee muuttumaan raskauden myötä.

Julkaisussa on kaksi kuvaa, joissa Valtonen poseeraa hymyillen lähetyksessä vaaleanpunaisessa mekossaan ennen raskautta ja sen aikana.

Päivityksessään meteorologi kertoo, että kyseinen mekko jää nyt kaappiin odottamaan raskauden jälkeistä elämää.

– Luottomekkoni jäänee tämän säälähetyksen jälkeen ansaitulle tauolle. Tämä mekko on vuosien takainen kirpparilöytö. Se on palvellut hetkinä, kun on vaatekriisi tai kun on väsy, eikä tiedä mitä pistäisi päälle lähetykseen, Anniina Valtonen kirjoittaa.

– Mekkoa ei ole tarvinnut ikinä silittää, joten sen on voinut kiireisinä päivinä vain kiskaista päälle tietäen, että näyttää edustuskelpoiselta ruudussa. Se on myös piristänyt monesti mieltä ihanalla pinkin sävyllään, hän lisää.

Anniinan päivitys on poikinut paljon kommentteja someseuraajilta.

– Ihana mekko. Harmi kun mikin kotelo törrötti selkäpuolella mut sitä ei varmaan vaan saa mihinkään muualle, kommentoi eräs.

Anniina on vastannut yllä olevaan kommenttiin:

- ILMOITUS -

– Sitä ei oikein saa millään piiloon. Monesti jätän sen tarkoituksella näkyviin, ettei törrötä häiritsevästi, mutta mekkojen kanssa se on hankalampi peittää varsinkin nyt raskaana, meteorologi vastasi.

– Katsoin lähetyksen ja ajattelin; kuinka kaunis odottava äiti oletkaan, ihailee toinen.

– Oih! Sulla on niin nätti piskuinen masu. Sun takias muutenkin olen siirtynyt katsomaan ennustukset. Sä oot niin ihanan eloisa ja positiivinen. Ihanaa odotusaikaa, yksi kehuu.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
2 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]