Anne Kukkohovi avautui sitoutumiskammosta ja deittailustaan ulkomailla – ”nopeita siirtoja en erityisesti hilloa sisälläni”

Ulkomailla paljon reissaava juontaja Anne Kukkohovi, 52, avautui arasta aiheesta. Anne erosi miehestään Joni Kukkohovista muutama vuosi sitten 17 avioliittovuoden jälkeen. Ex-pariskunnalla on yksi lapsi. Anne on ollut hyvin vaitelias eron jälkeen omasta deittailustaan eikä ole julkisesti paljastanut treffikumppaneitaan.

Lue: MTV: Anne Kukkohovi, 49, vietti villin sinkkukesän! – ”Käyn deiteillä ja olen onnellinen sinkkuna”

Anne kommentoi Instagramissa uutta tatuointiaan ja suhteitaan:

”Sasha – mun ihana ystävä – jonka kanssa jaetaan ilot ja surut. Hän teki mulle kauniin kuvan nilkkaan, koska kaipasin “jotain, joka pitäisi jalat paremmin maassa, koska pää on jo pilvissä”. Vikassa kuvassa ankaraa keskittymistä”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Anne Kukkohovi (@annekukkohovi) jakama julkaisu

Anne ei halua tuoda suhteitaan julkisuuteen vaan varjella kumppaneiden yksityiselämää. Hän kuitenkin paljasti pääosin deittailevansa ulkomailla ja hieman myös parisuhdekammosta.

”Kesällä tein TV-ohjelmaa, joka laittoi mut miettimään valintojani. Tottakai isoja asioita ylianalysoi, mutta arkipäivän asioita ja niiden nopeita siirtoja en erityisesti hilloa sisälläni. Tämä aihe liittyy parisuhteisiin ja niiden pelkoon. En koe tarpeelliseksi kertoa parisuhteistani, koska niistähän revitään sitten kaikki ilo irti. Oli ne totta tai ei…ja ihmiset joita tapailen, ei välttämättä kaipaa julkisuutta.

Meidän tekisi Sashan kanssa mieli paapattaa podacast tästä aiheesta. Sitoutumiskammosta, deittikulttuurista (mun tapauksessa ulkomailla) ja erityisesti kulttuurieroista, joihin olen törmännyt”, kertoi Anne Instagramissa.

Lue myös: Anne Kukkohovi julkaisi rohkean povikuvan: ”marinoitu kesämuija”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit