Anna Antin auttaa! – Antti Tuisku opiskeli itselleen uuden ammatin! Ovi avoinna kaikille!

Suosikkilaulaja Antti Tuisku on ollut suhteellisen hiljaa viime aikoina ja nyt tiedämme miksi! Antti opiskeli salaa uuden ammatin. Pandemian keskellä olemme saaneet pysyä lämpöisinä Antin vaatemalliston myötä, mutta nyt Antti lämmittää myös tarvitsevien mieliä.

Tuisku valmistui loppuvuodesta lyhytterapeutiksi. Lyhytterapeutit työskentelevät Antin sanojen mukaan eturintamassa, missä mielen haavoja ja traumoja aletaan vasta hoitamaan. Laulaja onkin aina niin ihanan positiivinen ja lämmin, että varmasti osaa tuoda uskoa ja toivoa mielen pimeisiin hetkiin.

Antti otti Instagram-kirjoituksessaa kantaa myös koronarajoituksiin ja sen vaikutuksiin suomalaisten mieliin. Antin sydäntä lähellä on myös hoitajien taakka.

– Kuten olemme huomanneet, korona- kurimus ja hankalasti ymmärrettävät rajoitustoimet jatkavat eri alojen nakertamista tässä maassa. Samaan aikaan näemme, kuinka maailmaa avataan muualla.

– Suomessa tilannetta on perusteltu tähän asti sairaanhoidon kantokyvyn kestämisellä. Se, mistä on keskusteltu varsin vähän, on se vastuu, jonka jokainen toimeentulonsa menettävä ihminen joutuu kantamaan tämän maan terveydenhuollon tilasta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

– Kun sinun toimeentulosi ei ole kiinni yrittämisessä, voi sinun olla hankala ymmärtää sitä taakkaa, mitä sadat tuhannet tällä hetkellä väsyneenä kantavat. Ja jos sinun tekee mieli todeta tässä kohtaa, ”mutta miten se hoitajien taakka?!” (tähän voisi lisätä minkä alan edustajan tahansa)- ihminen, joka kykenee astumaan toisen asemaan, ymmärtää jo automaattisesti myös sen, miten tämä koettelee myös terveydenhuollon ammattilaisia. (Äiti, terkkuja sinne, arvostan sinua kuuhun ja takaisin!)

Antti kommentoi myös kulttuurialan heikkoa tilaa. Tämä ilmeisesti osaltaan vaikutti Antin päätökseen opiskella itselleen uusi ammatti. Antti kertoo vielä, että on onnellinen uudesta työstään, mutta samalla se tuo ristiriitaisia tunteita. Hän myös kertoo, että hänen ovensa tulee olemaan avoin kaikille.

– Samalla kun olen äärimmäisen innostunut löytäessäni elämääni uutta sisältöä rakkaan laulajan ammattini rinnalle, olen suunnattoman surullinen siitä tosiasiasta, että minulle, kuten niin monille muille terapeuteille, tulee riittämään tämän kaiken jälkeen entistä enemmän töitä. Ja pahoin pelkään, että tämän maan terapeuttien ovia kolkutellaan myös kultturi- ja tapahtuma-alan ihmisten toimesta.

Aikaisemmin Antti kertoi kalenterinsa oleva täynnä myös uutta musaa opiskelujen ja lopputyön ohella. Antti julkaisi kuvan myös itsestään ihanan koiransa kanssa. Hän odotteli myös keikkoja malttamattomana. Hän kertoi myös oman hyvinvointinsa salaisuuden:

– Ja aivan ihana päästä vajaan 2kk päästä vihdoin taas keikoille! Tämä tarkoittaa sitä, että oma jaksaminen on kaiken keskiössä prioriteetti numero 1, jotta kykenee kantamaan sit vastuun kaikesta muusta.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

– Parhaiten se mun kohdalla onnistuu ruokkimalla kalenteria hyvinvointiin liittyvillä asioilla (treenit, lepo ja ylipäänsä selkeä rytmi elämässä), eikä niinkään millään sen kummemmilla päätöksillä, lupauksilla tai asioiden kieltämisellä.

Lue myös: Korona peruutti taas Antti Tuiskun Bailantai-konsertit – laulaja kommentoi nyt suru-uutista: ”Suurta tunteiden vuoristorataa”

Tältä Erika Vikmanin ja Antti Tuiskun uusi musavideo näyttää ja kuulostaa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest

1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]